Jump to content

SF zabawa na całego - zebranie twardzielek/twardzieli

Adam ..DUCH
 Share

Recommended Posts

11 godzin temu, Adam ..DUCH napisał:

Ustroń czeka.....cały czas podziwiałem piramidy no i do piramidy jadę......Jedziesz na wycieczkę do Egiptu i widzisz???? basen....ja jadę do ustronia i widzę piramidy......???...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa...

Weź narty...Swego czasu jeździłem z Goczalkowic do Szczyrku... kwiecień był...

• Like 1

21 minut temu, KrzysiekK napisał:

A jesteś tam może z Mitkiem ? Masz z

Nim kontakt ?

Są dwie CG: jedna koło Kłodzka, gdzie teraz jestem z familia na nartach weekendowych. Oraz CG niedaleko Zakopanego- tam buszuje Mitek.

15 minut temu, kordiankw napisał:

Czarny Gron w Rzykach to nie Czarna Góra ani ta koło Stronia Śląskiego ani Czarna Góra-Koziniec. A Mitek jest w Czarnym Groniu. Czasami lepiej milczeć 😄 .

To są w takim razie trzy CG😁

2 godziny temu, grimson napisał:

To są w takim razie trzy CG😁

Dupa dupa dupa jak mawia filozof  narodowy Ferdynand K , wystarczy w internetach poczytać że istnieje coś innego jak Czarna Góra 😂  Mitek pisze o tym kilka miesięcy ,trzeba być kompletnym kretynem żeby tak dać dupy jednym wpisem 🤣Świat nie kończy się na czarnej górze przynajmniej niektórym...

Edited by Mikoski
  • Like 3
  • Haha 2

5 godzin temu, Mikoski napisał:

Dupa dupa dupa jak mawia filozof  narodowy Ferdynand K , wystarczy w internetach poczytać że istnieje coś innego jak Czarna Góra 😂  Mitek pisze o tym kilka miesięcy ,trzeba być kompletnym kretynem żeby tak dać dupy jednym wpisem 🤣Świat nie kończy się na czarnej górze przynajmniej niektórym...

Naucz się j.polskiego amebo.

Zaczelo się od skrótu CG, z czego są dwa ośrodki o tej nazwie w PL. Do tego doszedl trzeci skrot CG od Czarny Gron.

Bez pozdrowienia debilu. Naprawdę masz z tego radość? Żal dupe ściska.