SzymQ Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 10 minutes ago, grimson said: ja wbijam na nocne jak jest warun. wtorek lub czwartek. za dnia, z samego rana jeździ @star, GK odwiedza także @SzymQ Tak właśnie myślałem, że może bym w tym tygodniu pojechał na nocne jakoś. Jakbym finalizował to napiszę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 36 minut temu, SzymQ napisał: Tak właśnie myślałem, że może bym w tym tygodniu pojechał na nocne jakoś. Jakbym finalizował to napiszę. na razie kreski norwega dla Kamieńska wyglądają w miarę stabilnie na kolejny tydzień. za dnia na plusie, noc na minusie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia W dniu 24.01.2026 o 12:17, Mitek napisał: Cześć W tygodniu i rano. Jedziemy? Pozdro Mierz siły na zamiary. Stok nie jest zbyt wymagający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia na dzisiaj: wbijam na GK w czwartek w tym tyg, na nocne jazdy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Środa o 21:09 Udostępnij Napisano Środa o 21:09 On 1/26/2026 at 10:20 AM, grimson said: na dzisiaj: wbijam na GK w czwartek w tym tyg, na nocne jazdy. Chciałem, zamierzałem, planowałem, ale nie dotrę. 😞Udanej zabawy. Złapiemy się może innym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 17:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:51 Start: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 20:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:15 No i cyk: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Czwartek o 20:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:50 Po raz czwarty pojeżdżone uczciwie na GK w ciągu ostatnich 2 tygodni. Za każdym razem inny warun. Dziś było twardo na całej długości stoku. Jedyne, co robiło różnicę, ile sypkiego, kaszowatego/piaskowego białego było na górze. Od 0cm do 20cm. W takich warunkach GS szedł czasami lepiej, czasami gorzej, jak to w życiu bywa. Trzeba było uważać, bo były momenty kiedy chwytało miękkie krawędzie. Frekwencja: o dziwo niska, do kanapy max 1 min czekania, poza tym szło na bieżąco. Orczyk: jechałem 2x, na bieżąco. GK otworzyła na górnym 300m odcinku prawą część stoku, od strony kanapy. W kolejnych 2 tygodniach zaczynają się lokalne ferie zimowe, tak więc może być ludzkie mrowisko. Sports Tracker wypluł w totalu 2 godz 6 min, dystans total 21,36km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Piątek o 11:54 Udostępnij Napisano Piątek o 11:54 (edytowane) Prawie 10x Kamieńsk, rezydent? Edytowane Piątek o 11:54 przez star 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 13:54 Udostępnij Napisano Piątek o 13:54 Parę z wczoraj: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Piątek o 14:21 Udostępnij Napisano Piątek o 14:21 26 minut temu, grimson napisał: Parę z wczoraj: Przez to że na nadajesz to samo tu i tam (SF/SO) mam rozdwojenie jaźni i nigdy nie wiem gdzie odpisałam albo zalajkowałam 🙃 czy ktoś inny też tak ma? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Piątek o 14:47 Udostępnij Napisano Piątek o 14:47 24 minuty temu, zając napisał: Przez to że na nadajesz to samo tu i tam (SF/SO) mam rozdwojenie jaźni i nigdy nie wiem gdzie odpisałam albo zalajkowałam 🙃 czy ktoś inny też tak ma? Najlepiej jakby wpisywał jakieś sprzeczne opinie - np hate na SF a na SO niemy zachwyt i byłoby git. PS. Powinnaś też docenić moją powściągliwość na SF;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Piątek o 14:50 Udostępnij Napisano Piątek o 14:50 2 minuty temu, star napisał: Powinnaś też docenić moją powściągliwość na SF;-) Doceniam 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dziś sprawdziłem i ja Zła wiadomość jest taka, iż definitywnie wpadam w wiek jesienny i jednak jakość ma znaczenie, dobra zaś, iż jest jeszcze trochę szaleństwa i chciało się jechać. Finalnie więc narciarsko raczej lipnie (lodowisko z posypką cukrową i miejscami grunt prześwituje, jacyś szaleńcy z wagą 120 i niekontrolowaną linią jazdy, przeplatani watahami bezkijkowców), ale nastrojowo fajnie (zdrowa, zimowa aura, piękne słońce). Po 4 latach sobie przypomniałem GK i wystarczy raczej na dłuższy czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Gabrik napisał: Dziś sprawdziłem i ja Zła wiadomość jest taka, iż definitywnie wpadam w wiek jesienny i jednak jakość ma znaczenie, dobra zaś, iż jest jeszcze trochę szaleństwa i chciało się jechać. Finalnie więc narciarsko raczej lipnie (lodowisko z posypką cukrową i miejscami grunt prześwituje, jacyś szaleńcy z wagą 120 i niekontrolowaną linią jazdy, przeplatani watahami bezkijkowców), ale nastrojowo fajnie (zdrowa, zimowa aura, piękne słońce). Po 4 latach sobie przypomniałem GK i wystarczy raczej na dłuższy czas. Daleko masz? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Daleko masz? pozdr 176 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minutes ago, Gabrik said: Dziś sprawdziłem i ja Zła wiadomość jest taka, iż definitywnie wpadam w wiek jesienny i jednak jakość ma znaczenie, dobra zaś, iż jest jeszcze trochę szaleństwa i chciało się jechać. Finalnie więc narciarsko raczej lipnie (lodowisko z posypką cukrową i miejscami grunt prześwituje, jacyś szaleńcy z wagą 120 i niekontrolowaną linią jazdy, przeplatani watahami bezkijkowców), ale nastrojowo fajnie (zdrowa, zimowa aura, piękne słońce). Po 4 latach sobie przypomniałem GK i wystarczy raczej na dłuższy czas. Weekend na GK w terminie łodzkich ferii? Z daleka czuć desperację 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gabrik napisał: 176 No to ani dużo, a też nie mało. Chociaż pogoda się udała. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 7 minut temu, SzymQ napisał: Weekend na GK w terminie łodzkich ferii? Z daleka czuć desperację 🙂 Szymek, chyba Łódź ruszyła gdzie indziej, bo tłoku nie było, ale z desperacją trafiłeś 🙃 rejestracje: Bełchatów. Warszawa, Pabianice...5 minut max stania do krzesła było Edytowane 1 godzinę temu przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minutes ago, Gabrik said: Szymek, chyba Łódź ruszyła gdzie indziej, bo tłoku nie było, ale z desperacją trafiłeś 🙃 rejestracje: Bełchatów. Warszawa, Pabianice...5 minut max stania do krzesła było Pal licho to krzesło. Grimsonowe zdjęcia jakoś bardziej zachęcały. Może zajrzę na nocne w tym tygodniu, choć korci mnie też Śląsk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, SzymQ napisał: Pal licho to krzesło. Grimsonowe zdjęcia jakoś bardziej zachęcały. Może zajrzę na nocne w tym tygodniu, choć korci mnie też Śląsk... Wbijaj na Dolny Śląsk do Czarnej Góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 minutes ago, brachol said: Wbijaj na Dolny Śląsk do Czarnej Góry. Ale oni też z feriami ruszają, nie? I jak Dolny Śląsk to czy nie lepiej wtedy Grimsona wyprzedzić na Puchatku? Edit: A Ty pomyśl o Śląsku. Jak @bubol.T foty z ZW wkleja... jeździłbym! serio! Edytowane 1 godzinę temu przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, SzymQ napisał: Ale oni też z feriami ruszają, nie? I jak Dolny Śląsk to czy nie lepiej wtedy Grimsona wyprzedzić na Puchatku? Ferie już mają teraz, nie wiem, czy są tłumy. Szrenica też wchodzi w grę, chociaż na CG mam karnet kupiony w Black Friday, rozważam środę (w tym tygodniu mogę tylko na jeden dzień jechać). Grimsona to w tygodniu pewnie łatwiej pogonisz w Kamieńsku Edytowane 1 godzinę temu przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minute ago, brachol said: Grimsona to w tygodniu pewnie łatwiej pogonisz w Kamieńsku Chyba potrzeba większego tłoku. Tylko Puchatek. Nigdzie indziej nie ma szans 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 21 minut temu, SzymQ napisał: Pal licho to krzesło. Grimsonowe zdjęcia jakoś bardziej zachęcały. Może zajrzę na nocne w tym tygodniu, choć korci mnie też Śląsk... U nas to masz jeszcze w miarę spokojnie do 13 lutego. Wtedy zacznie sie armagedon na większości stoków głównie w Wiśle, Ustroniu i Szczyrku. Ale Zwardoń Istebna i Korbielów też będą zawalone. Brenna ze swoją jedna trasą tak samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi