SzymQ Napisano Sobota o 21:17 Udostępnij Napisano Sobota o 21:17 10 minutes ago, grimson said: ja wbijam na nocne jak jest warun. wtorek lub czwartek. za dnia, z samego rana jeździ @star, GK odwiedza także @SzymQ Tak właśnie myślałem, że może bym w tym tygodniu pojechał na nocne jakoś. Jakbym finalizował to napiszę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 21:54 Udostępnij Napisano Sobota o 21:54 36 minut temu, SzymQ napisał: Tak właśnie myślałem, że może bym w tym tygodniu pojechał na nocne jakoś. Jakbym finalizował to napiszę. na razie kreski norwega dla Kamieńska wyglądają w miarę stabilnie na kolejny tydzień. za dnia na plusie, noc na minusie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu W dniu 24.01.2026 o 12:17, Mitek napisał: Cześć W tygodniu i rano. Jedziemy? Pozdro Mierz siły na zamiary. Stok nie jest zbyt wymagający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu na dzisiaj: wbijam na GK w czwartek w tym tyg, na nocne jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi