Jump to content

W koło komina👍

Marcos73
 Share

Recommended Posts

14 minut temu, Marcos73 napisał:

Tadziu, sklerotyku, już wrzucałem - na narty muza. Nie odkryłeś, niestety. Peszek, ale muza ok.

pozdro

Zawsze drugi... mam zasady w cudze linki nie klikam, jeszcze mi jakiś wirus albo wąglik się wda... ale rację masz, a Peszek też w porzo;-) trzymajmy się tematu, stąd kolejna fotka z wąwozu myśliborskiego nawet jest tam gdzieś single track;-)

IMG_6370.jpeg.6c607f402c5512657e58678d87

Edited by star

7 godzin temu, grimson napisał:

Kurła, jak to jest Szklarska, to nie będzie to FIS. Lola?

Jasne. Bingo. Kto jak kto ale ty musiałeś zgadnąć. W domu masz. nagroda to film z Loli autora freeride w Krk

Perspektywa była z izerskich, Stanisław Kornafel ciągle na Orlem http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/50496/Ocalic-od-zapomnienia-Schronisko-Orle

IMG_7170.jpeg.a1212528a5808edaa45f73bf5a
chill autora klimatycznego filmiku freeride w krk

Edited by star

4 godziny temu, star napisał:

Jasne. Bingo. Kto jak kto ale ty musiałeś zgadnąć. W domu masz. nagroda to film z Loli autora freeride w Krk

Perspektywa była z izerskich, Stanisław Kornafel ciągle na Orlem http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/50496/Ocalic-od-zapomnienia-Schronisko-Orle

IMG_7170.jpeg.a1212528a5808edaa45f73bf5a
chill autora klimatycznego filmiku freeride w krk

Lola inaczej wygląda ze Szklarskiej niż z Gór Izerskich. Poznałem trasę po charakterystyce zakrętów.

• Like 1