Marcos73 Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 (edytowane) Cze Dzisiaj qwa wiało. Na rower poszedłem niechętnie. Pierwsze kroki skierowałem do Maryjki z prośbą o siłę. chyba podziałało bo wydarłem na sam szczyt bez pierdnięcia. Na powrocie do Jezuska po prośbie o kolejny dopalacz. Znowu sukces. Głupi to ma szczęście. Ale lepiej być głupim i bogatym, niż mądrym i biednym, a na dodatek chorym i brzydkim. widok na elektrownię atomową w Żarnowcu. W tle Manhatan. kolejny z dachów świata zdobyty. Ja to taki Kukuczka południa jestem. Bez tlenu się udało. Czułem nosem, że Tyniec blisko. Pszenica drażniła zmysły. Były krzaki i pchanie, potargane skarpety, rany cięte, kłute i szarpane. Ale jak ktoś nie był na głodzie, to nie wie do czego człowiek jest zdolny. Po drodze takie widoki. Udało się. Można wracać z czystym sumieniem. pozdrawiam Edytowane 7 Października 2023 przez Marcos73 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 5 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj qwa wiało. Na rower poszedłem niechętnie. Pierwsze kroki skierowałem do Maryjki z prośbą o siłę. chyba podziałało bo wydarłem na sam szczyt bez pierdnięcia. Na powrocie do Jezuska po prośbie o kolejny dopalacz. Znowu sukces. Głupi to ma szczęście. Ale lepiej być głupim i bogatym, niż mądrym i biednym, a na dodatek chorym i brzydkim. widok na elektrownię atomową w Żarnowcu. W tle Manhatan. kolejny z dachów świata zdobyty. Ja to taki Kukuczka południa jestem. Bez tlenu się udało. Czułem nosem, że Tyniec blisko. Pszenica drażniła zmysły. Były krzaki i pchanie, potargane skarpety, rany cięte, kłute i szarpane. Ale jak ktoś nie był na głodzie, to nie wie do czego człowiek jest zdolny. Po drodze takie widoki. Udało się. Można wracać z czystym sumieniem. pozdrawiam U nas tez wiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 (edytowane) Tym razem Wzgórza Trzebnickie z winnicą na trasie... jest mapka i gpx... mahttp://mapy.cz/s/fohopejoso Trasa z Łozina do Niedary i z powrotem Trasa 43,1 km • 2:44 godz. https://www.skionline.pl/forum/topic/16822-rowerowe-eskapady-relacje/page/180/#comment-393381 Lozina.gpx Edytowane 8 Października 2023 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Dziś lajt zresztą jak zawsze Janowice-Jelenia, prawie spływ Bobrem. w jedna strone w PKP freak rowerowy co w góry jezdzi rowerem z wrocka w druga strone muzyk z psem co zna osobiście chlopakow https://www.skionline.pl/forum/topic/16822-rowerowe-eskapady-relacje/page/180/#comment-393385 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 (edytowane) Izery Izery.gpx Edytowane 8 Października 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 W Izerach spędziliśmy ostatnie 5 dni wśród przyjaciół. Pogoda jak trzeba, sporo pracy, zero rowerów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 30 minut temu, Mitek napisał: W Izerach spędziliśmy ostatnie 5 dni wśród przyjaciół. Pogoda jak trzeba, sporo pracy, zero rowerów. Pozdro Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Października 2023 Udostępnij Napisano 9 Października 2023 W koło komina dynia rośnie.. ;0 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Października 2023 Udostępnij Napisano 9 Października 2023 56 minut temu, Lexi napisał: W koło komina dynia rośnie.. ;0 Lub winorośl… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października 2023 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Dzisiejszy cel https://www.boudapodsnezkou.cz/ czyli sentymentalnych wycieczek cd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października 2023 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Teraz bal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października 2023 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Z rana po błocie nad Odrą fotka, gdy wieczorem pod Śnieżką biesiada z przyjaciółmi czeskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Brunet wieczorową porą. Z rana jak blondynka. dużo zwierza na trasie ale trup nie słał się... ps. mam fankę... znaczy idolkę, Wiszowata taka, cyt. stand-uperkę po jej występie we Wiedniu: Nie muszę mówić, że pod koniec ujęcia ulała mi się herbata, ot prawa grawitacji, je trudno złamać, a przynajmniej ja nie mam siły z racji lichego zdrowia. A występ dla wiedeńskiej Polonii to było niezwykłe przeżycie, obfitujące w adrenalinę, wiele zwrotów akcji i kobiety po 11 piwach w pierwszym rzędzie. Trafiła mi się prawdziwa stand-upowa lekcja, myślę dobrze zdana i z powodzeniem mogę teraz grać podczas libacji alkoholowych. Wiem, że część z was się ucieszy Edytowane 11 Października 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Cze Dzisiaj krótko, kopiec Kościuszki, Zoo, Kopiec Kościuszki i dość. Finał jak zwykle w …. barze. i napój bogów 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Dawno nie pisałem, dużo jeździłem. Tak na szybko, jedna z moich dzikich tras stała się oficjalną trasą MTB. Jest oznaczona. Są zjazdy i podjazdy. Ptaki odlatują. Aromatyczne pola - konopie roście. To moje lokalne jeziorko. c.d.n. p.s. Paliwa jeszcze trochę zostało. Ino pojedyncze awarie 😉. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 (edytowane) Podsumowań nadszedł czas skonczylo się moje dolnośląskie harcowanie wiec chciałbym poruszyć temat upadków, wiem, wiem, ze to wyklucza niektórych z dalszych dyskusji. No trzy razy zeskakiwalem z roweru: błoto, kamule i jakiś korzeń. Człek się zaskakiwać nie uczy, pewno pamięta się z dzieciństwa. Dość powiedzieć, ze zeskakiwalem szczęśliwie - nic się stało. Aha dodam, ze rower leciał na ziemie, bo takich zeskoków z pedalow z utrzymaniem roweru to nie liczę. Zawsze było to związane z nieco trudniejszym terenem. Na nartach tez upadać się uczyłem jedynie z przypadku. No to tyle. Jak u was? Aha udało mi się podleczyć jakiś drętwiejący ból od lędźwi do kolana promieniujący, a także bark, sport to zdrowie. PS autem dojeżdżałem glownie rankiem, znaczy nocą, teraz tez do Łodzi 2k obroty, 120 tempomat, spalanie 5/100 z Wrocka, 6zeta, dystrybutor bez awarii, a na mieście pomarańczowe migają wiec taka pomarańczowa fala... ale jak zielona. Zaraz zakupy... jak otworzą Lidla. Autorefleksyjna piosenka na koniec... załoga G, pamiętacie... Edytowane 12 Października 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Października 2023 Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Dziś i wczoraj Pradolina Warszawsko Berlinska co by Mitka sprowokować do wynurzeń. Wczora pieszo i pływanie dziś rower asfalt i offroad włącznie z pchaniem fotki niezbyt inspirujące z wczoraj lepsze ale były na SO wiec archiwalnie w oczekiwaniu na zimę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Października 2023 Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Z pozdrowieniem dla Marcosa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Października 2023 Udostępnij Napisano 13 Października 2023 (edytowane) Dziś orka na ugorze, locha z młodymi, taki mamy klimat… Bobrówka wpław… bród… Edytowane 13 Października 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Października 2023 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 (edytowane) Dla odmiany dziś Morga. Znaczy Mroga. Ładne pofałdowane okolice. Drogi wąskie mało uczęszczane, choć był i las i pole... jak zawsze. Widzę że z Brzezin jest nawet trasa rowerowa po okolicy. Warto. Ciepło było. Potem Wola Wysoka skąd przodkowie. https://www.skionline.pl/forum/uploads/monthly_2023_10/FC8FEE32-92A2-4987-97F2-52AF08EFB1C0.png.6769b5dec77f733403beb6ff8a5358c0.png Edytowane 14 Października 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2023 (edytowane) Cze Dzisiaj wyborny dzień na rower. Zimno ale bez deszczu. Z cyklu wszystko na K. czyli niezdobyty poprzednio Kopiec Kiłusdskiego 😉 oraz Klasztor Kamedułów. 40km krótko ale treściwie. Dzisiaj bez piwka, trzeba zachować trzeźwość umysłu. pozdrawiam Edytowane 15 Października 2023 przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 W dniu 12.10.2023 o 05:16, star napisał: Podsumowań nadszedł czas skonczylo się moje dolnośląskie harcowanie wiec chciałbym poruszyć temat upadków, wiem, wiem, ze to wyklucza niektórych z dalszych dyskusji. No trzy razy zeskakiwalem z roweru: błoto, kamule i jakiś korzeń. Człek się zaskakiwać nie uczy, pewno pamięta się z dzieciństwa. Dość powiedzieć, ze zeskakiwalem szczęśliwie - nic się stało. Aha dodam, ze rower leciał na ziemie, bo takich zeskoków z pedalow z utrzymaniem roweru to nie liczę. Zawsze było to związane z nieco trudniejszym terenem. Na nartach tez upadać się uczyłem jedynie z przypadku. No to tyle. Jak u was? Aha udało mi się podleczyć jakiś drętwiejący ból od lędźwi do kolana promieniujący, a także bark, sport to zdrowie. PS autem dojeżdżałem glownie rankiem, znaczy nocą, teraz tez do Łodzi 2k obroty, 120 tempomat, spalanie 5/100 z Wrocka, 6zeta, dystrybutor bez awarii, a na mieście pomarańczowe migają wiec taka pomarańczowa fala... ale jak zielona. Zaraz zakupy... jak otworzą Lidla. Autorefleksyjna piosenka na koniec... załoga G, pamiętacie... Dobry rowerzysta się nie wywraca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj wyborny dzień na rower. Zimno ale bez deszczu. Z cyklu wszystko na K. czyli niezdobyty poprzednio Kopiec Kiłusdskiego 😉 oraz Klasztor Kamedułów. 40km krótko ale treściwie. Dzisiaj bez piwka, trzeba zachować trzeźwość umysłu. pozdrawiam No nie wiem, te krzyże, klasztory na zdjęciach, czy to aby nie łamanie ciszy wyborczej 😉? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 6 godzin temu, moruniek napisał: No nie wiem, te krzyże, klasztory na zdjęciach, czy to aby nie łamanie ciszy wyborczej 😉? on by do tych klasztorów i pod te krzyże na kolanach poszedł aby obudzić się w wolnej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi