zając Napisano Poniedziałek o 18:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:29 5 godzin temu, AdrianW napisał: Zajebioza. Wrzucisz więcej?🙂 Proszę bardzo: 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu W dniu 13.09.2026 o 22:33, Spiochu napisał: Poznałem wietnamke, nawet jak z nią nie wyjdzie(za mloda troche) to zainteresowanie innych jest ogromne, zupelnie inny swiat niz w PL. Tobą, czy polskim paszportem 🤣. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 22 godziny temu, zając napisał: Proszę bardzo Cześć. Teresko napisz coś więcej w wolnej chwili, jakie trasy zrobiliście itp. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, kordiankw napisał: Tobą, czy polskim paszportem 🤣. Paszportem? Ty chyba sie w czasie zatrzymales ze 20 lat temu. Wiekszosc chce bialego, ale zeby z nimi zamieszkal w Wietnamie. W Sajgonie to czesto ludzie sa bogatsi niz w PL: Edytowane 16 godzin temu przez Spiochu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Spiochu napisał: Paszportem? Ty chyba sie w czasie zatrzymales ze 20 lat temu. Wiekszosc chce bialego, ale zeby z nimi zamieszkal w Wietnamie. W Sajgonie to czesto ludzie sa bogatsi niz w PL: To ja nie wiem nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz, Jak kobieta kocha i wywiązuje się ze swych obowiązków to idź za głosem 🥰 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Spiochu napisał: Paszportem? Ty chyba sie w czasie zatrzymales ze 20 lat temu. Wiekszosc chce bialego, ale zeby z nimi zamieszkal w Wietnamie. W Sajgonie to czesto ludzie sa bogatsi niz w PL: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, kordiankw napisał: Zarobki sa duzo nizsze choc nie o tyle co w oficjalnych danych, bo tu prawie kazdy prowadzi jakis mikro biznes bez faktury. Tylko tu obiad w knajpie da sie zjesc za 5-10zl a wynajecie mieszkania z rachunkami wynioslo mnie tyle co same rachunki w moim wlasnym w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A z cen turystycznych. 40 metrowe studio z kuchnia i lazienka w bardzo dobrym standardzie z widokiem na morze. 120zl/ noc Doadatkowo dostepny basen na dachu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spiochu napisał: Zarobki sa duzo nizsze choc nie o tyle co w oficjalnych danych, bo tu prawie kazdy prowadzi jakis mikro biznes bez faktury. Tylko tu obiad w knajpie da sie zjesc za 5-10zl a wynajecie mieszkania z rachunkami wynioslo mnie tyle co same rachunki w moim wlasnym w PL. To teraz przełóż ich zarobki w Wietnamie i przelicz na siłę nabywczą w Polsce. Jakoś nie widać tłumów Polaków wyjeżdżających za chlebem do Wietnamu, a Wietnamczyków w Polsce już tak, wystarczy podjechać do Nadarzyna, a i u mnie w mieście prowadzą bar orientalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, kordiankw napisał: To teraz przełóż ich zarobki w Wietnamie i przelicz na siłę nabywczą w Polsce. Jakoś nie widać tłumów Polaków wyjeżdżających za chlebem do Wietnamu, a Wietnamczyków w Polsce już tak, wystarczy podjechać do Nadarzyna, a i u mnie w mieście prowadzą bar orientalny. Sajgon z uwzgledieniem szarej strefy i cen jest ok 30% biedniejszy od Wroclawia. Podobnie jak Wroclaw jest biedniejszy od Monachium a tez malo kto dalej planuje wyjazd do Raichu. W Wietnamie bieda jest na wsi ale bialas nie pozna biednej dziewczyny ze wsi bo ona: 1. Nie mowi po angielsku 2. Boi sie obcych 3. Wyszla za maz w wieku 18 lat Te dziewczyny z ktorymi sie spotykalem to miejska klasa srednia lub wyzsza. Ojciec "mlodej" zarabia wiecej ode mnie i jezdzi w miare nowym Fordem Rangerem (bardzo popularne auto tam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu To tylko się żenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 20 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Teresko napisz coś więcej w wolnej chwili, jakie trasy zrobiliście itp. Pozdrowienia Napiszę na priv jak wrócimy bo nie lubię na tel. poza tym jestem na urlopie 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi