SzymQ Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 14 minutes ago, Jan said: kto wie, możedostanę jakieś nowe deseczki do przetestowania ? Nie deseczki jeżdżą tylko narciarz... Nie pisali o tym na KN?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 2 minuty temu, SzymQ napisał: Nie deseczki jeżdżą tylko narciarz... Nie pisali o tym na KN?! te nowe modele to teraz same skręcają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 1 minute ago, Jan said: te nowe modele to teraz same skręcają Jak się trochę poćwiczy, to idzie nad nimi zapanować... Dasz radę! ... chyba ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2023 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Mam nadzieję, że na śniegu nie wprowadzasz w życie zasady "żeby życie miało smaczek...." 😄 Raz w choinkę, a raz w pniaczek😉 pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2023 1 godzinę temu, Jan napisał: no właśnie wróciłem z piwnicznego ostrzenia i smarowania bo jutro rozpoczęcie sezonu na śniegu prawdziwym PS fajnie że o mnie pamiętasz - pozdrawiam serdecznie Zazdraszczam i też pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miaski21 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 17 godzin temu, Mikoski napisał: Dokładnie ten smar używam od kilku lat i polecam , w sezonie smaruję pięć par nart kilka lub nawet kilkanaście razy. Cena trochę wzrosła niestety ale waga- cena jest ok. https://www.decathlon.pl/p/smar-uniwersalny-vola-500-g/_/R-p-X8375570?mc=8375570&&cd=10575854825&ad=110225023371&kd=&gclid=Cj0KCQjwmICoBhDxARIsABXkXlIYJlJh_V5bsyu4Sjdb3cbWIGpaOmgM52dxQ84CHBC5Ly_AUTStNe0aAjN6EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Mikoski, czy ten smar jest rzeczywiscie uniwersalny? czy daje rade na zmrożonym, sztucznym śniegu i na takim wiosennym? i czy szybko sie wyciera czy potrafi się uttzymać do kilku dni na nartach? w internetach ma same dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Raz w choinkę, a raz w pniaczek😉 pozdrawiam Są dni, kiedy człowiek po prostu potrzebuje czegoś dłuższego. (Ciekawe czy ktoś pamięta o co chodziło) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Ciekawe czy ktoś pamięta o co chodziło) Tekst ten padł w kolejce do kanapy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 10 minut temu, Lexi napisał: Tekst ten padł w kolejce do kanapy......... Dokładnie... cała kolejka huknęła śmiechem. A ja byłem koloru kurtki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 2 godziny temu, Miaski21 napisał: Mikoski, czy ten smar jest rzeczywiscie uniwersalny? czy daje rade na zmrożonym, sztucznym śniegu i na takim wiosennym? i czy szybko sie wyciera czy potrafi się uttzymać do kilku dni na nartach? w internetach ma same dobre opinie. Cześć To raczej są kwestie związane z techniką smarowania a nie parafiną jako taką. Jeżeli się pobawisz, poczytasz kupisz parę rzeczy i posmarujesz porządnie z solidnym czyszczeniem, smarem bazowym wygrzewaniem itd. to będzie trzymało dłużej ale realnie nikt tego nie robi bo to koszty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Jest też kwestia dziennego przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 3 godziny temu, Miaski21 napisał: Mikoski, czy ten smar jest rzeczywiscie uniwersalny? czy daje rade na zmrożonym, sztucznym śniegu i na takim wiosennym? i czy szybko sie wyciera czy potrafi się uttzymać do kilku dni na nartach? w internetach ma same dobre opinie. Jest uniwersalny tak jak w opisie, trzyma kilka dni ,na alpejskie czterodniówki wystarcza mi zawsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miaski21 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 to juz wiem co kupić, skoro sprawdza się w Alpach i to i da rade w Karkonoszach😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 38 minut temu, Miaski21 napisał: to juz wiem co kupić, skoro sprawdza się w Alpach i to i da rade w Karkonoszach😀 W Karkonoszach sezon krótki jedno smarowanie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 15 minut temu, brachol napisał: W Karkonoszach sezon krótki jedno smarowanie wystarczy... No nie wiem, a historię małego domku w Karkonoszach pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Godzinę temu, kordiankw napisał: No nie wiem, a historię małego domku w Karkonoszach pamiętasz? Raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Teraz, brachol napisał: Raczej nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi