Jan Posted August 23 Share Posted August 23 6 godzin temu, a_senior napisał: czasem instruktorzy polecają jezdę na jednej narcie. polecają ale jak widać sami zademonstrować nie chcą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted August 23 Share Posted August 23 8 godzin temu, .Beata. napisał: Tia… jak ta madonna z upadłym cycem 🤣 ja tam tera wzlatam póki co (no może nie jak Twoje zaćmienie słońca …) i się 15 listopada doczekać już nie mogę To Madonna była upadła a cyc wielki;-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted August 23 Share Posted August 23 7 godzin temu, a_senior napisał: Ale czasem instruktorzy polecają jezdę na jednej narcie. Np. tu. 🙂 Z polskimi napisami. Ja tam bez konieczności na jednej narcie nie jeżdżę. Raz wyrwałem wiązanie i nie było wyboru. No i w terenie czasem wymaga tego sytuacja, nawet dość często, o dziwo. Ale żeby tak sam z nieprzymuszonej woli? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted August 24 Share Posted August 24 12 godzin temu, Jan napisał: polecają ale jak widać sami zademonstrować nie chcą Znam takiego który potrafi zademonstrować 😉 nawet sam nagrywałem 😂 Swoich wygibasów nie będę pokazywał 😜 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted August 24 Share Posted August 24 7 godzin temu, PaVic napisał: Znam takiego który potrafi zademonstrować 😉 nawet sam nagrywałem 😂 Swoich wygibasów nie będę pokazywał 😜 Szukałam tego filmu, często jeździ na jednej narcie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted August 26 Share Posted August 26 Na lato proponuję takie ćwiczenia: https://www.instagram.com/reel/DcRWT4iqbXC/?utm_source=ig_web_copy_link&igsi=NTc4MTIwNjQ2YQ== 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted August 26 Share Posted August 26 Godzinę temu, jurek_h napisał: Na lato proponuję takie ćwiczenia: https://www.instagram.com/reel/DcRWT4iqbXC/?utm_source=ig_web_copy_link&igsi=NTc4MTIwNjQ2YQ== Na lato powiadasz 😉 to jest coś dla wszystkich 👌 https://www.facebook.com/reel/1413377377521715/?hpir=1 https://www.facebook.com/reel/1436524448299648/?hpir=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted August 26 Share Posted August 26 5 godzin temu, PaVic napisał: Na lato powiadasz 😉 to jest coś dla wszystkich 👌 https://www.facebook.com/reel/1413377377521715/?hpir=1 https://www.facebook.com/reel/1436524448299648/?hpir=1 Hm. Niestety to ruskie rolki a ich ignoruję. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted August 27 Share Posted August 27 10 godzin temu, jurek_h napisał: Hm. Niestety to ruskie rolki a ich ignoruję. Źle demonstrują? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek_h Posted August 27 Share Posted August 27 (edited) Aż za dobrze, swoje narodowe zapędy. Edited August 27 by jurek_h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted August 27 Share Posted August 27 Ale chyba nie mają na swoim kanale żadnych treści politycznych... W każdym razie ok, zrozumiałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrpoos_ski Posted September 7 Share Posted September 7 Cześć Wszystkim, przypadkiem gdzieś mi się pojawił fragment z moim nazwiskiem 🙂 Dawno mnie tu nie było i mam nadzieje , że u wszystkich ok i nie możecie się tak jak ja doczekać zimy chociaż sezon skończyłem 2 tygodnie temu 😉 I tak na odnośnie filmiku o którym dyskutowaliście to nie byłem ja. Chłopak jedzie bardzo ładnie , ale inicjuje skręt wewnętrznym ramieniem co na stromym stoku go od razu położy bo ma zbyt mały docisk na zewnętrznej. Drobny błąd do łatwej poprawy. Ale ważniejsze , że przesyłam Wam filmik z Chile, na którym jadę z Kosmą Szafrańskim. Zapraszam do subskrybowania bo będzie masa , ale to multum filmów które nagrywałem przez ostatnie 3 lata , a z tego sezonu nagrania m.in. ze Stefano Belingherim, Thomasem Mermilod-Blodin, czy Larą Culturi to tylko część tego co będę wrzucał. Pozdrawiam serdecznie Bartek 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted Tuesday at 11:09 AM Share Posted Tuesday at 11:09 AM (edited) Edited Tuesday at 11:28 AM by PaVic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrpoos_ski Posted Wednesday at 08:56 PM Share Posted Wednesday at 08:56 PM W dniu 19.08.2026 o 23:15, AdrianW napisał: Cześć Piotrze. Ale talent to już połowa sukcesu 😉 Tutaj też film z listy "Moje ulubione" . Pani choć niepozorna bardzo fajnie sobie radzi. I pewnie też wychwycicie jakieś błędy... A ja jako początkujący ich nie będę widział. I właściwie choć mojej jazdy nie poprawi bawienie się w narciarskiego detektywa to fajnie usłyszeć Wasze "diagnozy". PS. Grimson zobacz 5:18 Pozdrowienia Piotrze. Wrzuć jakieś obecne filmy ze S2S🙂 Jeździłem z nią i się przyjaźnimy 🙂 bardzo miła i super jeżdżąca dziewczyna 🙂 Pozdrowienia 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted Thursday at 02:58 PM Share Posted Thursday at 02:58 PM 17 godzin temu, tyrpoos_ski napisał: Jeździłem z nią i się przyjaźnimy 🙂 bardzo miła i super jeżdżąca dziewczyna 🙂 Pozdrowienia Hehe jaki ten świat narciarski jest mały 😉 Ale chyba równie ciekawą narciarsko osobą jest jej instruktorka mama, która(jeśli dobrze zrozumiałem) ma 80 lat i chyba nadal pozostaje w pewnym sensie aktywna zawodowo 🙂 Trzeba było tego sezonu nie kończyć, nie opłaca się, lada moment ruszy kolejny 😎 Pozdrowionka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrpoos_ski Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Hejka, Przesyłam film z sezonu 24/25. 9 minut zjazdów w całkiem ciekawych miejscach jak Vail, Whistler, Valle Nevado, deer Valley i oczywiście San Pellegrino. Z sezonu 25/26 dopiero są w przygotowaniu 🙂 Pozdrawiam, Bartek 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 2 godziny temu, tyrpoos_ski napisał: Hejka, Przesyłam film z sezonu 24/25. 9 minut zjazdów w całkiem ciekawych miejscach jak Vail, Whistler, Valle Nevado, deer Valley i oczywiście San Pellegrino. Z sezonu 25/26 dopiero są w przygotowaniu 🙂 Pozdrawiam, Bartek to taki skręt przez wyciągnięcie ręki odstokowej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts