Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, a_senior napisał: czasem instruktorzy polecają jezdę na jednej narcie. polecają ale jak widać sami zademonstrować nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 8 godzin temu, .Beata. napisał: Tia… jak ta madonna z upadłym cycem 🤣 ja tam tera wzlatam póki co (no może nie jak Twoje zaćmienie słońca …) i się 15 listopada doczekać już nie mogę To Madonna była upadła a cyc wielki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 7 godzin temu, a_senior napisał: Ale czasem instruktorzy polecają jezdę na jednej narcie. Np. tu. 🙂 Z polskimi napisami. Ja tam bez konieczności na jednej narcie nie jeżdżę. Raz wyrwałem wiązanie i nie było wyboru. No i w terenie czasem wymaga tego sytuacja, nawet dość często, o dziwo. Ale żeby tak sam z nieprzymuszonej woli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi