Mitek Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 35 minut temu, Jan napisał: w czerwcu 2012 odbierałem grupę znajomych Szwajcarów z Okęcia i wiozłem do Katowic ciemno, dziury na drodze, niedokończone roboty drogowe, nic nie oznakowane, porzucony sprzęt budowlany - byli przerażeni, podróż trwała ponad 6 godzin W tym roku 2 osoby z tej grupy też przyjechały i były zachwycone - "a cóż to tu za cud gospodarczy się tutaj wydarzył ? -pytali, podróż trwała 2,5 godziny A skoro ocena na podstawie tego, że zakończył się remont jednej drogi. Rozumiem i już nie dyskutuję. Tym bardziej, że większość - jeżeli nie wszystkie większe inwestycje drogowe w naszym kraju zostały przygotowane i rozpoczęte przez poprzednie ekipy a wykonywały je firmy prywatne. Ty brachu rzeczywiście jesteś jeszcze mentalnie w komunie. W Eurosporcie za to Liege-Bastogne_Liege - polecam końcówkę choć Pan Pogacar nie pozostawia kolegom żadnych złudzeń. Pozdro Edytowane 21 Kwietnia przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Godzinę temu, Jan napisał: "a cóż to tu za cud gospodarczy się tutaj wydarzył ? Dotacje i środki unijne liczone w miliardach EUR. Szkoda tylko że spora część trafiła do prywatnych kieszeni. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 3 godziny temu, Mikoski napisał: pisiory są wszędzie trzeba być czujnym nie tylko w Polsce i hameryce 😱 jesteś najlepszym tego przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 5 godzin temu, Jan napisał: już pisałem PRL teraz to nie wiem ale byłem ostatnio w styczniu i było wszystko OK więc nie Widać po prostu cały ogrom pozytywnych zmian ostatnich 8 lat PRL skojarzył Ci się z lewactwem? Poczytaj sobie bo coś Ci się pomieszało w główce. Co widać w ocenie ostatnich 8 lat - rozwałki i rozkradanie Polski na skalę zupełnie bezprecedensową to ogrom pozytywnych zmian. Tak, to się nazywa iść w zaparte. Edytowane 21 Kwietnia przez Wujot2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 5 godzin temu, Jan napisał: już pisałem PRL teraz to nie wiem ale byłem ostatnio w styczniu i było wszystko OK więc nie Widać po prostu cały ogrom pozytywnych zmian ostatnich 8 lat Dlatego uparcie twierdze że "kibice" będąc na emigracji nie powinni mieć praw wyborczych - nie znają kompletnie realiów... albo mają z drugiej ręki zakłamane informacje pozyskiwane od znajomych - bo na przykład ich znajomi są nieudacznikami kibicującymi rozkradaniu państwa pasąc sie z lubością ochłapami ze złodziejskiego stołu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 16 minut temu, Lexi napisał: Dlatego uparcie twierdze że "kibice" będąc na emigracji nie powinni mieć praw wyborczych - nie znają kompletnie realiów... albo mają z drugiej ręki zakłamane informacje pozyskiwane od znajomych - bo na przykład ich znajomi są nieudacznikami kibicującymi rozkradaniu państwa pasąc sie z lubością ochłapami ze złodziejskiego stołu. Moi znajomi mają ogromne majątki i serdecznie w dupie cały ten pisiwskopeowski rozpierdol a ja jedynie opisuję to co widzę jako turysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) Pytanie jak do tych majątków doszli, bo w ostatnich latach milionerów, którzy uwłaszczyli się na publicznej kasie, bardzo przybyło. Edytowane 21 Kwietnia przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 56 minut temu, kordiankw napisał: Pytanie jak do tych majątków doszli całkiem uczciwie w latach 90 tych mieli swoje stoiska w Budapeszcie a teraz całe pasaże handlowe w polskich miastach i niczego na publicznej kasie nie uwłaszczyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, Jan napisał: ja jedynie opisuję to co widzę jako turysta A czy może przypadkiem w oparciu o tę wiedzę turysty podejmujesz decyzje wyborcze? 1 godzinę temu, Jan napisał: Moi znajomi mają ogromne majątki i serdecznie w dupie cały ten pisiwskopeowski rozpierdol jak ty mi zaimponowałeś w tej chwili Edytowane 21 Kwietnia przez Wujot2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Teraz, Wujot2 napisał: A czy może przypadkiem w oparciu o tę wiedzę turysty podejmujesz decyzje wyborcze? oczywiście , ostatnio kumpel zawoził mnie do konsulatu w Kolonii - wybieraliśmy prezydenta. Lubię konsulat w Kolonii, pierwszy raz tam byłem jak dzieci zrobiły maturę z Języka Polskiego, fajny budynek - przyjęcie było super, kanapki, piwo i inne alko za darmo, sam konsul wręczał osobiście świadectwa a dzieci jeszcze dostały worki z wedlowskimi słodyczami. Teraz też była wyżerka i wypitaka ale konsula zastępowała fajna laska w krótkiej czerwonej sukience i białej bluzce z dużym dekoltem. Głosowaliśmy jak jeden mąż na Trzaskowskiego ale niestety WY w kraju wybralście dudusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) Ten powyżej to debil jest , przypisuje mi pisuarów , pierdoli o lewactwie nie mając pojęcia co to znaczy. Wykształcił się za komuny w Polsce i przypomniał se w latach dziewięćdziesiątych że on chyba niemiec jednak jest😕 ma zajebiste szczęście że takiemu depowi te papiery uznali. Możecie pisać że chamski jestem ale takiego kutafona jak on będę napierdalał po każdym poście bo mogę 😁 Edytowane 22 Kwietnia przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 7 godzin temu, Mikoski napisał: Ten powyżej to debil jest , przypisuje mi pisuarów , pierdoli o lewactwie nie mając pojęcia co to znaczy. Wykształcił się za komuny w Polsce i przypomniał se w latach dziewięćdziesiątych że on chyba niemiec jednak jest😕 ma zajebiste szczęście że takiemu depowi te papiery uznali. Możecie pisać że chamski jestem ale takiego kutafona jak on będę napierdalał po każdym poście bo mogę 😁 no i będzie wesoło a wątek niemiecki doskonale potwierdza Twoją PISuarowską narrację 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 10 minut temu, Jan napisał: no i będzie wesoło a wątek niemiecki doskonale potwierdza Twoją PISuarowską narrację 🤣 Ty ciulu jo 15 lat mieszkałem i pracowałem w Frankfurcie i papiery może mam mocniejsze od twoich ale wybrałem Mój śląski heimat bo tu jestem u siebie. Pracowałem z takim polskimi niemcem z Bytomia co to miał niemieckie 🤣🤣 nazwisko Grzechca i zawsze miałem z niego polwkę jak to niymce nie potrafią tego wymówić 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: papiery może mam mocniejsze od twoich nie wątpię i gratuluję tychże papierów, zapewne czysty Aryjczyk - typ nordycki😁 Edytowane 22 Kwietnia przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia (edytowane) 31 minut temu, Jan napisał: nie wątpię i gratuluję tychże papierów, zapewne czysty Aryjczyk - typ nordycki😁 To o sobie piszesz ? Jeszcze jak byś mi wyjaśnił kiedy poczułeś... odkryłeś że jesteś niemcem ?jak to wygląda od strony praktycznej ? czy tak jak u żydów tylko po matce ojciec nie ważny ? Coś tam o lewactwie pierdoliłeś to podziel się twoimi refleksjami o rządzie w twoim kraju jak tam Olaf dobry lewak czy zły? Edytowane 22 Kwietnia przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Cześć Przede wszystkim o Niemców obowiązuje strój w zebrę jako jedyny prawidłowy. Może być jakiś zielony (dlaczego zielony nie wiem) element ale reszta w czerni i bieli. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 52 minuty temu, Jan napisał: nie wątpię i gratuluję tychże papierów, zapewne czysty Aryjczyk - typ nordycki😁 Tak mi się przypomniało, kiedyś myślałem że to żart a teraz mam wątpliwość że niemce z odzysku podobno dostawali obywatelstwo na podstawie tego że mieli owczarka niemieckiego 🤣🤪🤣 Jesteś mój nr dwa ale możesz awansować staraj się 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia (edytowane) Na marcowym wyjeździe w Alpy był taki z Pomorza co to mając niecałą trzydziestkę poczuł w sobie niymca (wyjechał w 2000 😁)i pierdolił niestworzone rzeczy że to on otworzył rynek pracy dla Polaków 🤪, szybko go pozamiatałem . Takie piniądze podobno zarabiał a wybrał wyjazd budżetowy 😜 z Jaro Edytowane 22 Kwietnia przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 4 godziny temu, Mitek napisał: Niemców obowiązuje strój w zebrę jako jedyny prawidłowy chyba dawno nie byłeś i masz nieaktualne informacje, niemcy teraz ubierają się tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Cześć Ja nie myślałem o ludziach udzielających się religijnie - ich sprawa, ich problem - nie interesują mnie dopóki nie każą mi w coś wierzyć. Gumy w zebrę to od długiego czasu symbol niemieckiego narciarstwa zjazdowego. To taki żart był. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 6 minut temu, Mitek napisał: To taki żart był. to wężykiem trzeba było podkreślić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 1 godzinę temu, Jan napisał: to wężykiem trzeba było podkreślić Mitek nie używa emotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Cześć A ja chciałem zauważyć, że obecnie skupiamy się na tym, że wszystkiemu winni są ruscy... Ale nie zapominajmy o tym, że tych opcji jest więcej: oczywiście niemcy, pedały, komuniści... O kurde, zapomniałem o podstawie , o tych, którzy są winni wszystkiemu... Kto wie? I kto to potrafi uzasadnić. Taka zabawa. Pozdro PS A tak naprawdę obejrzyjcie sobie "Mężczyzna moich marzeń" - dwójka wspaniałych aktorów w prostym filmiku. Edytowane 29 Kwietnia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Czarni, czerwoni i zieloni. Poza tym żółci, purpuraci i niebieskie ptaszki. Biali też są winni. A najgorsi są daltoniści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi