mig Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 .Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak poza tematem, to faktycznie jest irytujące... no może tylko śmieszne. Marcin - poćwicz pisownię ą i om. Przyda się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jaka piękna tradycjahttps://www.onet.pl/...s1pqqp,2b83378a Nie za szybko te dane z Wigilii ? Jeżeli zadzwoniła czytelniczka dziś rano, to dane pewnie z wczoraj, czyli testy z niedzieli ??? Coś mi się tu mocno nie zgadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jeszcze coś dla pisiurów bo jak badania pokazały to oni nie chcą się szczepić w większości (u nas też zablokowali 5g ale nie zgadniecie kto płakał bo internetu niema do nauki zdalnej tak tak pisiury). Wiem że wierzycie że wszczepią wam czipa i będziecie teraz kontrolowani przez lewackie rządy z innych krajów ale może dotrze chodź do jednego pisiura ten film się nawróci ze ścieżki debili https://youtu.be/fHYwxnpH38o W tym nadzieja. Oni odmówią - dla nas szybciej, a do wyborów.................... będzie ich mniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Mój rytm jest lepszy niż twój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ziemowit1 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Stawka 200 zł płatne po pracy.Ale 200 zł za godzinę czy za cały wyjazd? Bo to jest ogromna różnica. Bo jak za cały wyjazd, to licząc razem z 3 godzinnym dojazdem mamy 19 godzin pracy i zmarnowany sylwek. Czyli wychodzi 10.50 brutto za godzinę. Lepiej iść sprzątać klatki schodowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże.Na szczęście w mojej okolicy mają pastora... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak zwykle.... Marcin33 - jego postów nie komentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertdr Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jeszcze coś dla pisiurów bo jak badania pokazały to oni nie chcą się szczepić w większości (u nas też zablokowali 5g ale nie zgadniecie kto płakał bo internetu niema do nauki zdalnej tak tak pisiury). Wiem że wierzycie że wszczepią wam czipa i będziecie teraz kontrolowani przez lewackie rządy z innych krajów ale może dotrze chodź do jednego pisiura ten film się nawróci ze ścieżki debili https://youtu.be/fHYwxnpH38o W tym nadzieja. Oni odmówią - dla nas szybciej, a do wyborów.................... będzie ich mniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Mój rytm jest lepszy niż twój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ziemowit1 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Stawka 200 zł płatne po pracy.Ale 200 zł za godzinę czy za cały wyjazd? Bo to jest ogromna różnica. Bo jak za cały wyjazd, to licząc razem z 3 godzinnym dojazdem mamy 19 godzin pracy i zmarnowany sylwek. Czyli wychodzi 10.50 brutto za godzinę. Lepiej iść sprzątać klatki schodowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże.Na szczęście w mojej okolicy mają pastora... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak zwykle.... Marcin33 - jego postów nie komentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 „Agencja Statystów i Epizodystów Barbara Bartosiewicz poszukuje do udziału w sylwestrowej zabawie osób w wieku 18-35 lat z poczuciem rytmu, które będą dobrze bawiły się podczas sylwestrowej zabawy, 31 grudnia 2020 roku. Wyjazd z Warszawy do Ostródy około 12:00, powrót do Warszawy z Ostródy 1 stycznia 2021 roku około 4:00. Stawka 200 zł płatne po pracy. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie SMS” Można? Można. Rząd zmienił rozporządzenie wydane w związku z nowymi restrykcjami w Polsce. Do obowiązujących wyjątków ws. zakazu nocowania w hotelach dołączono m.in. ekipy telewizyjne i radiowe. Zakaz nie dotyczy "osób bezpośrednio zaangażowanych w przygotowanie treści wykorzystywanych przez nadawców posiadających koncesję, o której mowa w art. 33 ust. 1 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji (Dz.U. z 2020 r. poz. 805), w związku z wykonywaniem zadań zawodowych lub działalności gospodarczej związanej z przygotowaniem treści wykorzystywanych przez tych nadawców". Mój rytm jest lepszy niż twój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemowit1 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Stawka 200 zł płatne po pracy.Ale 200 zł za godzinę czy za cały wyjazd? Bo to jest ogromna różnica. Bo jak za cały wyjazd, to licząc razem z 3 godzinnym dojazdem mamy 19 godzin pracy i zmarnowany sylwek. Czyli wychodzi 10.50 brutto za godzinę. Lepiej iść sprzątać klatki schodowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ponownie obieca się im gruszki na wierzbie i zagłosują tak, jak ksiądz proboszcz nakaże.Na szczęście w mojej okolicy mają pastora... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
se7 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak zwykle.... Marcin33 - jego postów nie komentuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 I w końcu jakaś dobra informacja, będzie okazja Zenka Martyniuka posłuchać. Też się szykuję na to wydarzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
Mitek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Cześć Już jutro Sylwester Marzeń z Dwójką! Super zabawa się zapowiada! PozdrowieniaMy też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 My też już spakowani do Ostródy - szczęściarze z nas, wybrańcy. Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Mam bliżej mogę Wam zająć miejsca To ja poproszę blisko prezesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To ja poproszę blisko prezesa. ubierasz pas szahida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Wesoły autobus zamawiamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 To może i ja się skuszę na te dwie stówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next Page 7 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Po co komu jakieś tam olpy jak można Ostróda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! Ja już umyłem Passerati i gotuje się do drogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Naprawdę próbowałem.... starałem się, łykalem nawet avionarin przed kliknięciem w mp3, ale wciąż torsje.... wstyd mi. Może dlatego że wylazi ze mnie ukryta opcja śląska? Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Rozumiem... Mp3 to przeżytek, co innego mp4;-)Nooo... to pewnie te z obrazkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts