moruniek Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 I taki oto komunikat na ich stornach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Zawsze jest winne PiS... To już nie Tusk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Dziś jednak wystartowali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 To, że będzie wiało było wiadome od wczoraj, po co zatem wczoraj wisiał baner na ich stronach, że 27.12 zapraszamy od 8:30 ? Dlaczego główne rozwiązanie komunikacyjne w ośrodku jest oparte na gondoli, podatnej na wiatr, bez żadnej alternatywy. Dlaczego gondola na pojedynczej linie, a nie na podwójnej jak na Chopoku (zdjęcie poniżej). I tych pytań można postawić znacznie więcej. Po 6 latach od przejęcia przez SMR ośrodka, w mojej ocenie, choroby wieku dziecięcego nie powinny mieć już miejsca i należy wymagać od zarządcy ośrodka profesjonalizmu, którego niestety często brakuje. Co z dalszym etapem inwestycyjnym ? Jeżeli Szczyrk chce być nr 1 w Polsce, to ośrodek nie może być co chwila zamykany/otwierany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 W sumie dość żałosne... to że na Hali i Małym w zimie wieje, wie jazdy kto tam kiedykolwiek wcześniej jeździł. Wystarczyło spytać... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Jak rząd nie zamknie stoków po 28.02 (covid), to jest szansa na narty w marcu. Ja nie pytam, czy zamknie. Ja pytam czy tam jeszcze warto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie pytam, czy zamknie. Ja pytam czy tam jeszcze warto? zazwyczaj da się pojeździć, co nie znaczy, że w tym sezonie będzie się dało. Zawsze można skoczyć na Pilsko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 To może wspólne piwo, bo bede od przyszłej niedzieli przez tydzień? Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek. https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek. https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech. I zawsze po stwierdzerdzeniu, że suma podatków i akcyzy spadła a nie wzrosła po podwyżce, kolejny rząd/minister w swej dobroci obniżał akcyzę. Jednak przy obecnym geniuszu bankowości wszelkie durności są mozliwe.... tonący brzytwy się łapie, i uderza w suwerena?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek.https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Właśnie rozpocząłem pierwsze produkcje. Pszeniczne i pils już leżakują IPA dojrzewa w fermentorze, a dwa kolejne zacznę ważyć jak wrócę ze Szczyrku. Nierząd mnie nie ruszy. Chyba, że zrobią akcyzę na chmiel i słody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech. I zawsze po stwierdzerdzeniu, że suma podatków i akcyzy spadła a nie wzrosła po podwyżce, kolejny rząd/minister w swej dobroci obniżał akcyzę. Jednak przy obecnym geniuszu bankowości wszelkie durności są mozliwe.... tonący brzytwy się łapie, i uderza w suwerena?... Ich wyborcy piją szczochy z plastikowych butelek i wino marki wino. Smakoszy tam nie uświadczysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek.https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Dziś GUS podał dane o inflacji za styczeń 2021, jest najwyższa od 20 lat. Słuszna linię ma nasza władza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech....Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężki pils, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężkie piła, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN.300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Mi ostatnio smakują piwa z Miłosławia jakby ktoś chciał popróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Mogę Moje niestety jest dla wytrwałych - pszeniczne musi poleżakować jeszcze miesiąc, pils dwa. Będę w Szczyrku od niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bubol.T Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie pytam, czy zamknie. Ja pytam czy tam jeszcze warto? zazwyczaj da się pojeździć, co nie znaczy, że w tym sezonie będzie się dało. Zawsze można skoczyć na Pilsko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 To może wspólne piwo, bo bede od przyszłej niedzieli przez tydzień? Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek. https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek. https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech. I zawsze po stwierdzerdzeniu, że suma podatków i akcyzy spadła a nie wzrosła po podwyżce, kolejny rząd/minister w swej dobroci obniżał akcyzę. Jednak przy obecnym geniuszu bankowości wszelkie durności są mozliwe.... tonący brzytwy się łapie, i uderza w suwerena?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek.https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Właśnie rozpocząłem pierwsze produkcje. Pszeniczne i pils już leżakują IPA dojrzewa w fermentorze, a dwa kolejne zacznę ważyć jak wrócę ze Szczyrku. Nierząd mnie nie ruszy. Chyba, że zrobią akcyzę na chmiel i słody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech. I zawsze po stwierdzerdzeniu, że suma podatków i akcyzy spadła a nie wzrosła po podwyżce, kolejny rząd/minister w swej dobroci obniżał akcyzę. Jednak przy obecnym geniuszu bankowości wszelkie durności są mozliwe.... tonący brzytwy się łapie, i uderza w suwerena?... Ich wyborcy piją szczochy z plastikowych butelek i wino marki wino. Smakoszy tam nie uświadczysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek.https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Dziś GUS podał dane o inflacji za styczeń 2021, jest najwyższa od 20 lat. Słuszna linię ma nasza władza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech....Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężki pils, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężkie piła, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN.300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Mi ostatnio smakują piwa z Miłosławia jakby ktoś chciał popróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Mogę Moje niestety jest dla wytrwałych - pszeniczne musi poleżakować jeszcze miesiąc, pils dwa. Będę w Szczyrku od niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech. I zawsze po stwierdzerdzeniu, że suma podatków i akcyzy spadła a nie wzrosła po podwyżce, kolejny rząd/minister w swej dobroci obniżał akcyzę. Jednak przy obecnym geniuszu bankowości wszelkie durności są mozliwe.... tonący brzytwy się łapie, i uderza w suwerena?... Ich wyborcy piją szczochy z plastikowych butelek i wino marki wino. Smakoszy tam nie uświadczysz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek.https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Dziś GUS podał dane o inflacji za styczeń 2021, jest najwyższa od 20 lat. Słuszna linię ma nasza władza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech....Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężki pils, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężkie piła, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN.300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Mi ostatnio smakują piwa z Miłosławia jakby ktoś chciał popróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Mogę Moje niestety jest dla wytrwałych - pszeniczne musi poleżakować jeszcze miesiąc, pils dwa. Będę w Szczyrku od niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bodex4 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Trzeba się spieszyć z wypiciem tego piwa dopóki nas jeszcze stać, zanim nierząd podniesie czterokrotnie akcyzę na złocisty trunek.https://innpoland.pl...6XEPJmC9HOcAAH8 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Dziś GUS podał dane o inflacji za styczeń 2021, jest najwyższa od 20 lat. Słuszna linię ma nasza władza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech....Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężki pils, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężkie piła, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN.300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Mi ostatnio smakują piwa z Miłosławia jakby ktoś chciał popróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Mogę Moje niestety jest dla wytrwałych - pszeniczne musi poleżakować jeszcze miesiąc, pils dwa. Będę w Szczyrku od niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kordiankw zbliżają się wybory, więc potrzeba z 500+ zrobić 700+ z wyprawki 300+ zrobić 500+ no i 15 emeryturę. Potem jakiś przekop, albo100 mostów by TVP info miało o czym mówić i wybory wygrywają bez pomocy Porozumienia i SP Dziś GUS podał dane o inflacji za styczeń 2021, jest najwyższa od 20 lat. Słuszna linię ma nasza władza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Było już kilka okresów gdy opłacało się jeździć na piwo do Czech....Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ja do teraz jeżdżę a raczej jeździłem dopóki nie zamknęli granic. Nie dość że taniej to jeszcze lepsiejsze jakby W piwnicy stoi mi 8 skrzynek po Radegaście i nie a jak ich napełnić Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężki pils, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tam też piwa schodzą na psy... Ale jakby wolniej... ;-). Radegast trzyma jakiś poziom, pilzner poleciał na buzię... Katastrofa naszego regionu to Brackie. Kiedyś świetne ciężkie piła, teraz puszkowany sikawiec z Zywca. Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN.300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Mi ostatnio smakują piwa z Miłosławia jakby ktoś chciał popróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Mogę Moje niestety jest dla wytrwałych - pszeniczne musi poleżakować jeszcze miesiąc, pils dwa. Będę w Szczyrku od niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
mig Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Polecam własnej roboty. Jakość porównywalna z piwami sklepowymi po 15 zeta. Na początek wystarczy sprzęt za stówę łącznie z kapslownicą. Tak tylko tyle. Można zacząć ważyć z gotowych chmielonych słodów, fermentator najmuje mało miejsca i jedyne wymaganie to stała temperatura 18-max 22 stopnie. Kupionych butelek (brązowych) nie oddajecie i zbieracie na swoje piwko. Jak wam się spodoba można wejść na wyższy lewel i wysładzać ziarno, ale wymaga więcej sprzętu i roboty. Można pozostać przy pierwszej wersji - koszt dobrego browarka (z prądem, wodą itp) to około 3 PLN.300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Mi ostatnio smakują piwa z Miłosławia jakby ktoś chciał popróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 300 m od domu jest mały browar rzemieślnicy. Jest o tyle ciekawy, że każdy "zarób wychodzi im trochę inny. Nie można się znudzić.... ;-) Ale możesz przywieźć........ Mogę Moje niestety jest dla wytrwałych - pszeniczne musi poleżakować jeszcze miesiąc, pils dwa. Będę w Szczyrku od niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing
Jasiek. Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 ... Będę w Szczyrku od niedzieli.A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 A po co? Chyba nie na narty, widziałeś co tam się dzieje... Miałem jechać jutro i odpuściłem. Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next Page 125 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3
bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Bo mam sezonówke i wolną chatę. Zastanawiałem się czy czekać na zwrot, ale jakoś Słowakom nie wierzę, bo cały czas nie odpowiadają wprost na moje pytania. Dlatego postanowiłem wyjeździć Szczyrk przez dwa tygodnie jeśli się uda i liczyć na otworzenie moltka w kwietniu lub maju. Nie mam lepszego pomysłu na wykorzystanie sezonówki. Jak znasz - napisz. A na Skrzycznym obowiązuje ta sezonowka? Jak nie to lipa, będziesz się woził na niebieskich trasach i stał w kolejkach. W czasach orczykow przy takiej zimie były otwarte wszystkie trasy łącznie z Bieńkula. Teraz kilka niebieskich a przepustowość wyciągów potężna, tłok, kolejki itd. Ja im już podziękowałem, jak cię wkur... To jedź na jeden dzień na Soszów, drugi na Pilsko i odpoczniesz od tłumów, daleko nie masz ze Szczyrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janica Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jak warunki w lesie w rejonie skrzycznego? Dosc napadalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts