techset Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ktoś wie o której startuje jutro SMR? COS od 10:00, trochę późno. Może gondolę puszczą wcześniej? Ciężko coś na ich str znaleźć. Szczęśliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 O 9:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Od pół roku w remoncie, no chyba, że zabawa miałaby polegać na wynoszeniu gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Dzięki, 9 to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Dzięki, 9 to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 moze przez pozny snieg lub regulacja ceny przyniosla oczekiwany skutek. Ludzi mniej, a moze zarobia podobnie. Wszyscy wygrywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Taka sytuacja od rana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Mmmmmmm jeździłbym, nawet za 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Taka sytuacja od rana: Cześć Bardzo złudna i niebezpieczna nawierzchnia a zmrożona to horror. Tu wygląda na lekki plusik. Do kiedy tam jesteście wszyscy? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To tutaj musi już być horror trasa bajka Nie przyjeżdżajcie do Szczyrku, nie warto. Ps. Mitek jesteśmy do niedzieli. Pozdrowienia od Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Wygląda to zachęcająco : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To tutaj musi już być horror trasa bajka Nie przyjeżdżajcie do Szczyrku, nie warto. Ps. Mitek jesteśmy do niedzieli. Pozdrowienia od Morunka Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Trzeba być twardym a nie mientkim , ja tam lubię każdy rodzaj śniegu, jaki by nie był to i tak przyjemniej niż w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Lodowy sztruks strasznie mi tarmosi kolana. Jazda po stromszych trasach to jakis dramat. Juz myslalem, ze jestem walniety i cos mi sie ubzduralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Warunki rewelacja, najlepsze na trasie FIS na COS, jazda w słoneczku. Z rana jazda na bieżąco, od 11 na żółtej i czarnej kanapie tak do 5 minut stania, podobnie na COS, do talerzyka dłużej. Pewnie jutro będzie podobnie. Na BSA karnet całodzienny kosztuje 125 PLN. GOPASS działa i na COS i na BSA, więc zakładam, że w drugą stronę tak samo, ale musiałbyś się dopytać. Przy czterech osobach to prawie jeden karnet gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Krzysztof pisał parę postów wcześniej, że ilość klientów jest dużo mniejsza niż w poprzednich sezonach. Minął marketingowy efekt "wow" i ludzie zaczynają dokonywać rzetelnej kalkulacji. Nie wiem jaki model biznesowy wdrażają Słowacy, ale w mojej ocenie przy takiej polityce cenowej i wzrostach ceny co sezon o 25% za 2-3 lata ośrodek zbankrutuje. Przyjęte założenia odnośnie zwrotu z inwestycji w ciągu kilku lat oceniam jako nieprzemyślane, żeby nie rzec szalone. Realna górna wartość dziennego skipassu i to w najwyższym sezonie, w wariancie 1 dzień kupowanym w kasie to w mojej ocenie 99zł. Takie są oczekiwania rynku i tego typu cena może zostać zaakceptowana przez jego ogół. Nie chcę wchodzić w skomplikowane analizy biznesowe, ale jeśli Słowacy celują w wyższy segment rynku (z punktu widzenia zamożności klienta) to nie wygrają rywalizacji konkurencyjnej z nieporównywalnie wyższej klasy ośrodkami alpejskimi. Nie ten target, nie ta oferta, nie te narzędzia marketingowe. Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 [color=rgb(53,60,65)][font=Arial] Na COS-ie coś pięknego. Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co to za kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To może jakaś integracja skoro nas tylu tam będzie w ten weekend? Wyślę Ci na priv swój numer i kilka przemyśleń co do noclegów. Ja zawsze chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Taka sytuacja od rana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Mmmmmmm jeździłbym, nawet za 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Taka sytuacja od rana: Cześć Bardzo złudna i niebezpieczna nawierzchnia a zmrożona to horror. Tu wygląda na lekki plusik. Do kiedy tam jesteście wszyscy? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To tutaj musi już być horror trasa bajka Nie przyjeżdżajcie do Szczyrku, nie warto. Ps. Mitek jesteśmy do niedzieli. Pozdrowienia od Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Wygląda to zachęcająco : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To tutaj musi już być horror trasa bajka Nie przyjeżdżajcie do Szczyrku, nie warto. Ps. Mitek jesteśmy do niedzieli. Pozdrowienia od Morunka Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Trzeba być twardym a nie mientkim , ja tam lubię każdy rodzaj śniegu, jaki by nie był to i tak przyjemniej niż w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Lodowy sztruks strasznie mi tarmosi kolana. Jazda po stromszych trasach to jakis dramat. Juz myslalem, ze jestem walniety i cos mi sie ubzduralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Warunki rewelacja, najlepsze na trasie FIS na COS, jazda w słoneczku. Z rana jazda na bieżąco, od 11 na żółtej i czarnej kanapie tak do 5 minut stania, podobnie na COS, do talerzyka dłużej. Pewnie jutro będzie podobnie. Na BSA karnet całodzienny kosztuje 125 PLN. GOPASS działa i na COS i na BSA, więc zakładam, że w drugą stronę tak samo, ale musiałbyś się dopytać. Przy czterech osobach to prawie jeden karnet gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Krzysztof pisał parę postów wcześniej, że ilość klientów jest dużo mniejsza niż w poprzednich sezonach. Minął marketingowy efekt "wow" i ludzie zaczynają dokonywać rzetelnej kalkulacji. Nie wiem jaki model biznesowy wdrażają Słowacy, ale w mojej ocenie przy takiej polityce cenowej i wzrostach ceny co sezon o 25% za 2-3 lata ośrodek zbankrutuje. Przyjęte założenia odnośnie zwrotu z inwestycji w ciągu kilku lat oceniam jako nieprzemyślane, żeby nie rzec szalone. Realna górna wartość dziennego skipassu i to w najwyższym sezonie, w wariancie 1 dzień kupowanym w kasie to w mojej ocenie 99zł. Takie są oczekiwania rynku i tego typu cena może zostać zaakceptowana przez jego ogół. Nie chcę wchodzić w skomplikowane analizy biznesowe, ale jeśli Słowacy celują w wyższy segment rynku (z punktu widzenia zamożności klienta) to nie wygrają rywalizacji konkurencyjnej z nieporównywalnie wyższej klasy ośrodkami alpejskimi. Nie ten target, nie ta oferta, nie te narzędzia marketingowe. Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 [color=rgb(53,60,65)][font=Arial] Na COS-ie coś pięknego. Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co to za kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To może jakaś integracja skoro nas tylu tam będzie w ten weekend? Wyślę Ci na priv swój numer i kilka przemyśleń co do noclegów. Ja zawsze chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To tutaj musi już być horror trasa bajka Nie przyjeżdżajcie do Szczyrku, nie warto. Ps. Mitek jesteśmy do niedzieli. Pozdrowienia od Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Wygląda to zachęcająco : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To tutaj musi już być horror trasa bajka Nie przyjeżdżajcie do Szczyrku, nie warto. Ps. Mitek jesteśmy do niedzieli. Pozdrowienia od Morunka Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Trzeba być twardym a nie mientkim , ja tam lubię każdy rodzaj śniegu, jaki by nie był to i tak przyjemniej niż w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Lodowy sztruks strasznie mi tarmosi kolana. Jazda po stromszych trasach to jakis dramat. Juz myslalem, ze jestem walniety i cos mi sie ubzduralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Warunki rewelacja, najlepsze na trasie FIS na COS, jazda w słoneczku. Z rana jazda na bieżąco, od 11 na żółtej i czarnej kanapie tak do 5 minut stania, podobnie na COS, do talerzyka dłużej. Pewnie jutro będzie podobnie. Na BSA karnet całodzienny kosztuje 125 PLN. GOPASS działa i na COS i na BSA, więc zakładam, że w drugą stronę tak samo, ale musiałbyś się dopytać. Przy czterech osobach to prawie jeden karnet gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Krzysztof pisał parę postów wcześniej, że ilość klientów jest dużo mniejsza niż w poprzednich sezonach. Minął marketingowy efekt "wow" i ludzie zaczynają dokonywać rzetelnej kalkulacji. Nie wiem jaki model biznesowy wdrażają Słowacy, ale w mojej ocenie przy takiej polityce cenowej i wzrostach ceny co sezon o 25% za 2-3 lata ośrodek zbankrutuje. Przyjęte założenia odnośnie zwrotu z inwestycji w ciągu kilku lat oceniam jako nieprzemyślane, żeby nie rzec szalone. Realna górna wartość dziennego skipassu i to w najwyższym sezonie, w wariancie 1 dzień kupowanym w kasie to w mojej ocenie 99zł. Takie są oczekiwania rynku i tego typu cena może zostać zaakceptowana przez jego ogół. Nie chcę wchodzić w skomplikowane analizy biznesowe, ale jeśli Słowacy celują w wyższy segment rynku (z punktu widzenia zamożności klienta) to nie wygrają rywalizacji konkurencyjnej z nieporównywalnie wyższej klasy ośrodkami alpejskimi. Nie ten target, nie ta oferta, nie te narzędzia marketingowe. Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 [color=rgb(53,60,65)][font=Arial] Na COS-ie coś pięknego. Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co to za kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To może jakaś integracja skoro nas tylu tam będzie w ten weekend? Wyślę Ci na priv swój numer i kilka przemyśleń co do noclegów. Ja zawsze chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Trzeba być twardym a nie mientkim , ja tam lubię każdy rodzaj śniegu, jaki by nie był to i tak przyjemniej niż w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Taki przegrzebany sztruks jest o niebo lepszy, przyjemniejszy do jazdy i bezpieczniejszy niż czysty sztruks - nie wygłupiaj się nawet, że tego nie wiesz, nie czujesz itd. Musze gdzieś pojechać na narty na parę dwa/trzy dni, no to może już do tego Szczyrku ale pewnie dopiero po 6 01. Pozdrowienia również serdeczne. Lodowy sztruks strasznie mi tarmosi kolana. Jazda po stromszych trasach to jakis dramat. Juz myslalem, ze jestem walniety i cos mi sie ubzduralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Warunki rewelacja, najlepsze na trasie FIS na COS, jazda w słoneczku. Z rana jazda na bieżąco, od 11 na żółtej i czarnej kanapie tak do 5 minut stania, podobnie na COS, do talerzyka dłużej. Pewnie jutro będzie podobnie. Na BSA karnet całodzienny kosztuje 125 PLN. GOPASS działa i na COS i na BSA, więc zakładam, że w drugą stronę tak samo, ale musiałbyś się dopytać. Przy czterech osobach to prawie jeden karnet gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Krzysztof pisał parę postów wcześniej, że ilość klientów jest dużo mniejsza niż w poprzednich sezonach. Minął marketingowy efekt "wow" i ludzie zaczynają dokonywać rzetelnej kalkulacji. Nie wiem jaki model biznesowy wdrażają Słowacy, ale w mojej ocenie przy takiej polityce cenowej i wzrostach ceny co sezon o 25% za 2-3 lata ośrodek zbankrutuje. Przyjęte założenia odnośnie zwrotu z inwestycji w ciągu kilku lat oceniam jako nieprzemyślane, żeby nie rzec szalone. Realna górna wartość dziennego skipassu i to w najwyższym sezonie, w wariancie 1 dzień kupowanym w kasie to w mojej ocenie 99zł. Takie są oczekiwania rynku i tego typu cena może zostać zaakceptowana przez jego ogół. Nie chcę wchodzić w skomplikowane analizy biznesowe, ale jeśli Słowacy celują w wyższy segment rynku (z punktu widzenia zamożności klienta) to nie wygrają rywalizacji konkurencyjnej z nieporównywalnie wyższej klasy ośrodkami alpejskimi. Nie ten target, nie ta oferta, nie te narzędzia marketingowe. Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 [color=rgb(53,60,65)][font=Arial] Na COS-ie coś pięknego. Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co to za kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To może jakaś integracja skoro nas tylu tam będzie w ten weekend? Wyślę Ci na priv swój numer i kilka przemyśleń co do noclegów. Ja zawsze chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jakie były warunki/zatłoczenie dzisiaj i jakie mogą być prognozowane jutro? Choć 600 zł za cztery osoby trochę mnie przerasta. Warunki rewelacja, najlepsze na trasie FIS na COS, jazda w słoneczku. Z rana jazda na bieżąco, od 11 na żółtej i czarnej kanapie tak do 5 minut stania, podobnie na COS, do talerzyka dłużej. Pewnie jutro będzie podobnie. Na BSA karnet całodzienny kosztuje 125 PLN. GOPASS działa i na COS i na BSA, więc zakładam, że w drugą stronę tak samo, ale musiałbyś się dopytać. Przy czterech osobach to prawie jeden karnet gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Krzysztof pisał parę postów wcześniej, że ilość klientów jest dużo mniejsza niż w poprzednich sezonach. Minął marketingowy efekt "wow" i ludzie zaczynają dokonywać rzetelnej kalkulacji. Nie wiem jaki model biznesowy wdrażają Słowacy, ale w mojej ocenie przy takiej polityce cenowej i wzrostach ceny co sezon o 25% za 2-3 lata ośrodek zbankrutuje. Przyjęte założenia odnośnie zwrotu z inwestycji w ciągu kilku lat oceniam jako nieprzemyślane, żeby nie rzec szalone. Realna górna wartość dziennego skipassu i to w najwyższym sezonie, w wariancie 1 dzień kupowanym w kasie to w mojej ocenie 99zł. Takie są oczekiwania rynku i tego typu cena może zostać zaakceptowana przez jego ogół. Nie chcę wchodzić w skomplikowane analizy biznesowe, ale jeśli Słowacy celują w wyższy segment rynku (z punktu widzenia zamożności klienta) to nie wygrają rywalizacji konkurencyjnej z nieporównywalnie wyższej klasy ośrodkami alpejskimi. Nie ten target, nie ta oferta, nie te narzędzia marketingowe. Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 [color=rgb(53,60,65)][font=Arial] Na COS-ie coś pięknego. Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co to za kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To może jakaś integracja skoro nas tylu tam będzie w ten weekend? Wyślę Ci na priv swój numer i kilka przemyśleń co do noclegów. Ja zawsze chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 [color=rgb(53,60,65)][font=Arial] Na COS-ie coś pięknego. Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Uchwyciłeś grupkę z kursu na którym jestem COS faktycznie dzisiaj był bardzo dobrze przygotowany, w dodatku chyba będą odpalone armatki poniżej Grzebienia, bo ratrak przewoził je dzisiaj w dół trasy. Również sam dół z rana był naśnieżany, może odpalą Skrzyczne -Jaworzyna w tym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co to za kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To może jakaś integracja skoro nas tylu tam będzie w ten weekend? Wyślę Ci na priv swój numer i kilka przemyśleń co do noclegów. Ja zawsze chętnie się spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
techset Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 A co to za kurs? Pomocnika robie. Całkiem fajny kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Cześć Ja specjalnie zachowam ten post, żeby za dwa czy trzy lata się pośmiać. Wybacz i nic personalnego. Pozdrowienia serdeczne Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Jack Danielsky Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Spoko, pożyjemy, zobaczymy. Niewidzialna siła rynku zweryfikuje pomysły właścicieli ośrodka. Jeśli jestem w błędzie to nic poza wspólnym śmiechem kosztować nas to nie będzie;-) Jutro jedziemy do Austrii, z tej perspektywy świat wygląda bardziej optymistycznie;-) Pozdrawiam. za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
tomkly Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 za 5 dni jazdy, mieszkania i jedzenia w Szczyrku para zapłaci z dojazdem powiedzmy 3k PLN .. ile Cię kosztuje ta Austria .. ? Jakieś 450 Euro na osobę za 5 dni jazdy w tym 4 noclegi, bez żarcia. Liczę przy cenie 5-dniowego skipassu - 250 Euro w więc bardzo wysokiej. Nie mam sezonówki, bo nie lubię siedzieć długo w tym samym rejonie, natomiast da się temat ogarnąć jeszcze dużo taniej, jak ktoś często jeździ w to samo miejsce. Zobacz na ceny sezonówek Ski-Amade: https://www.skiamade...arnety-sezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 Dalej Strona 110 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Rekomendowane odpowiedzi