mlodzio Napisano Sobota o 08:39 Udostępnij Napisano Sobota o 08:39 Cześć. Na stopy niech każdy zakłada co chce, ważne aby obuwie zakładać. Mnie nigdy do końca nie pasowały ani neopreny ani kroksy. Stopę uszkodziłem w wodzie co najmniej 2 razy: 1 - niemałe rozcięcie (blizna do dzisiaj), 2 - drobne nakłucie skutkujące objawami zakażenia. W ciepłe miesiące stosuję obuwie podobne do adidasów ale z solidniejszą podeszwą i wykonane z siateczki, jesienią i zimą kalosze wykonane z lekkiej pianki. Moje upodobania nie są wzorcowe, nie pływam dla osiągnięcia celu, raczej dla przyjemności poznawczych, obcowania z innymi, kontaktu z wciąż zmieniającą się naturą. Ps. nie myślałem że można poróżnić się o upodobania dotyczące butów. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 13:14 Udostępnij Napisano Sobota o 13:14 Cześć Po prostu wymiana zdań. Zaczynało się tak: obejścia jak zwykle po sakramenckich pokrzywach. Później tak: A na końcu tak: Pozro 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 16:59 Udostępnij Napisano Sobota o 16:59 Cześć I jeszcze: Atrakcja turystyczna za ponad 2,5 mld. Wolno bogatemu...? Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 18:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:09 Cześć Crocsy są w Selgrosie w dobrej cenie... Pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Crocsy są w Selgrosie w dobrej cenie... Pozdro Namysłów w butki mieli ? U ciapatych tylko pucha 😤 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, PaVic napisał: Namysłów w butki mieli ? U ciapatych tylko pucha 😤 pozdro Cześć A nie wiem. Crocsy widziałem tylko na pierwszej stronie gazetki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, PaVic napisał: Namysłów w butki mieli ? U ciapatych tylko pucha 😤 pozdro Namysłów w butelce jest często w promocji w Dino jakbyś był zainteresowany. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 17 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Crocsy są w Selgrosie w dobrej cenie... Pozdro Cześć Ja gdzieś widziałem promocje na rowery Ukraina " Nie pij piwa nie pij wina kup se rower Ukraina" tak reklamowali i było coś zwiazane z nartami że są jak GSy podjedziesz po wszystkim... Pozdro Cynizm i ironia to broń obusieczna. Edytowane 6 godzin temu przez Mikoski 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Na każdych pojedziesz po wszystkim - nie tylko na GS-ach przecież. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Na każdych pojedziesz po wszystkim - nie tylko na GS-ach przecież. Pozdro To się rozumie 👍 tak samo jak każdy rower pojedzie po wszystkim. Ukraina też da radę co to dla Ciebie. Zajebiście się jeździło pod ramą jak nogi były za krótkie 😁 To był rower czteroosobowy,kierownica,rura, siodło i bagażnik dziś już takich nie robią. Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Na każdych pojedziesz po wszystkim - nie tylko na GS-ach przecież. Pozdro tylko trzeba trochę więcej jeździć a nie 1 dzień w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 3 godziny temu, Mikoski napisał: To się rozumie 👍 tak samo jak każdy rower pojedzie po wszystkim. Ukraina też da radę co to dla Ciebie. Zajebiście się jeździło pod ramą jak nogi były za krótkie 😁 To był rower czteroosobowy,kierownica,rura, siodło i bagażnik dziś już takich nie robią. Cześć Niestety, nie załapałem się na Ukrainy. Nigdy nie jeździłem na legendzie. Mnie dopadła już era składaków. Żeby jeździć na takim rowerze w terenie czy/i po górach trzeba być naprawdę twardzielem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi