star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Z ciekawości zapytam jaki to ośrodek, trasa, model i długość nart, też z nudów;-) PS film zgrabny, jazda ładna, muza dobrze dobrana:-) brawo Ty! Takich wakacyjnych przerywnikow nam trzeba. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrpoos_ski Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Z ciekawości zapytam jaki to ośrodek, trasa, model i długość nart, też z nudów;-) Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm Pozdrawiam Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tyrpoos_ski Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana. Miłe wspomnienie, dzięki. Trzeba wrócić zimą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... star Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BLADY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Mikoski Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm Pozdrawiam Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrpoos_ski Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana. Miłe wspomnienie, dzięki. Trzeba wrócić zimą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... star Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BLADY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Mikoski Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana. Miłe wspomnienie, dzięki. Trzeba wrócić zimą. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... star Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BLADY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Mikoski Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polm Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... star Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BLADY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Mikoski Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BLADY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... Mikoski Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
BLADY Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
darku Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing
Gabrik Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3
mig Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts