Jump to content

filmy fajnie zrobione

Szabir
 Share

Recommended Posts

Cześć Wszystkim

Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał.
Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd

Pozdrawiam,

Z ciekawości zapytam jaki to ośrodek, trasa, model i długość nart, też z nudów;-) PS film zgrabny, jazda ładna, muza dobrze dobrana:-) brawo Ty! Takich wakacyjnych przerywnikow nam trzeba.

Załączone miniatury

• DSC_2247.JPG

Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm

Pozdrawiam :)

Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-)

Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-)

Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite.

Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej :)

Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite.
Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej :)

No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana.
Miłe wspomnienie, dzięki.
Trzeba wrócić zimą.

Załączone miniatury

• 0015495 (2).JPG

Cześć Wszystkim

Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał.

super, jak zawsze zresztą

wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261

Cześć Wszystkim

Pozdrawiam,

Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach :).

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH?

A po co???
To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek.

Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja...

To zabawka dla dzieciaków.

Pozdr

A po co???
To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek.

Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja...

To zabawka dla dzieciaków.

Pozdr

Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej.

"To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube

Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.

Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej.

"To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube

Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.

Cześć

Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka.

Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie.

Sprzeczność chyba oczywista.

Pozdrowienia

Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.

Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach.