star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Z ciekawości zapytam jaki to ośrodek, trasa, model i długość nart, też z nudów;-) PS film zgrabny, jazda ładna, muza dobrze dobrana:-) brawo Ty! Takich wakacyjnych przerywnikow nam trzeba. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Z ciekawości zapytam jaki to ośrodek, trasa, model i długość nart, też z nudów;-) Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm Pozdrawiam Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana. Miłe wspomnienie, dzięki. Trzeba wrócić zimą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Passo San Pellegrino, Head iSL , 160 cm Pozdrawiam Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Dzięki. Jeszcze podpytam po której stronie drogi ta trasa, no i na jaką grań z niej widok, bo o to bardziej mi chodzi:-) w okolicy byłem latem, raczej na grani, stąd pytanie:-) Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana. Miłe wspomnienie, dzięki. Trzeba wrócić zimą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Start jest z Cima Uomo. Widok jest na Col Margharite. Jadąc od Falcade stoki po prawej, jadąc od Moeny po lewej No to dopiero następna grań po tej z Col Margharite jest mi znana. Miłe wspomnienie, dzięki. Trzeba wrócić zimą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 super, jak zawsze zresztą wiem, że się narażę, ale dla mnie to jest właśnie "jazda" na nartach, a nie przeskakiwanie w żlebie o szerokości 2m jak np. w poście #261A mi się zdaje, że narciarstwo niejedno ma imię. Przykład Jeremy'ego Heitza pokazuje ®ewolucję.https://www.dailymai...Swiss-Alps.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Z nudów i tęsknoty za nartami skleciłem na szybko relaksacyjny filmik, mam nadzieje że się będzie podobał. Z góry piszę , że wiem o błędach w stylu, jeździe itd Pozdrawiam, Dzięki, bardzo relaksujący Twój film, aż poczułem chłodek na piszczelach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Mikoski Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Października 2020 Udostępnij Napisano 8 Października 2020 https://youtu.be/0wOm_OUVxvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Października 2020 Udostępnij Napisano 9 Października 2020 https://youtu.be/4jJllP6yAeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Forumowy kolega Filinator Filip Chwistek zamieścił fajny film.https://youtu.be/POqNzVtpYbQ Nie tylko film fajny, ale i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BLADY Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
BLADY Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Kolorowy https://youtu.be/1MTaDsatVEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Nieźle się bawią, pozazdrościć umiejętności. https://youtu.be/vMBxzYD4Qxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dziesięciolatka ! http://www.youtube.c...rts/_IW6mbFBcGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Zamieszczam ku przestrodze . Kilku kolegów pewnie obejrzy z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Czy ma ktoś wiedzę, jak można taki bajer wmontować w film jak w tym z AdH? A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
darku Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A po co??? To jest typowy bajer zachęcający do takich idiotycznych popisów, zazwyczaj (nie bierz tego do siebie) zwykłych leszczy. Prędkość zjazdu o niczym nie świadczy ani nie jest miernikiem czegokolwiek. Zawsze w takiej sytuacji polecam zawody. Chcesz się sprawdzić - jest pole, zabezpieczona trasa, pomiar, porządna konkurencja... To zabawka dla dzieciaków. Pozdr Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Gabrik Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Darku, to kwestia chyba kamery, które mają wbudowany GPS i pokazują szybkość, wysokość i jeszcze kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik. Cześć Tak właśnie o to chodzi. Fascynacja tymi wartościami na ekraniku, w telefonie czy kamerce w prostej linii prowadzi do wypadków. Znam takich przykładów przynajmniej kilka. Popatrz jak zaczynasz uczyć dziecko to jednym z pierwszych przekazów jakie mu się wpaja jest absolutny obowiązek ciągłej kontroli prędkości poprzez skręt czy też bycie w skręcie. Sprzeczność chyba oczywista. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
mig Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Nie chodzi mi o żadne ekstremum ... a jedynie jako taki ozdobnik do materiału video. Sprawiający, że obrazek jest ładniejszy. Miłe dla oka i niewiele więcej. "To zabawka dla dzieciaków." - Właśnie o to chodzi. Do filmików dla dzieciaków na youtube Chodzi o to, żeby z jakiegoś takiego programu wygenerować warstwę, którą nałoży się na filmik.Jeśli masz tracka z trasy to bez problemu znajdziesz jakis program który pokaże wskaźnik predkosci i pewnie sporo innych bajerów. Skalowanie i nakładka .... choćby Vegas. Było już we wczesnych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi