tomkly Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, grimson napisał: 1. Wojsko to część społeczeństwa, więc po co izolować? Jestem za pokazami wojskowych na Air Show 2. Nie mamy 48 F16, tajemnicą poliszynela jest fakt, że dostępnych operacyjnie jest ich znacznie mniej. Stąd euforia Tygryska jak NATO postanowiło wspierać Polskę w patrolach nad naszym krajem 3. Piloci wojskowi odchodzą z służby. Ci, co zostają - są przepracowani służąc 12-14 godzin/dobę. Aktywnych jest coraz mniejsza ilość Więc tym bardziej nie powinni latać na imprezach typu jarmark w Pcimiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, tomkly napisał: Więc tym bardziej nie powinni latać na imprezach typu jarmark w Pcimiu. to nie jest jarmark w Pcimiu, tylko największe pokazy lotnicze w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, grimson napisał: to nie jest jarmark w Pcimiu, tylko największe pokazy lotnicze w Polsce. Całkowicie zbędne. Na forum lotniczym określali to mianem imprezy dla gawiedzi, całkowicie podzielam te opinie. Impreza podobna do tour de pologne p. Langa i wielu im podobnych przeszkadzaczy. Edytowane 3 godziny temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, tomkly napisał: Całkowicie zbędne. Na forum lotniczym określali to mianem imprezy dla gawiedzi, całkowicie podzielam te opinie. Impreza podobna do tour de pologne p. Langa i wielu im podobnych przeszkadzaczy. Na pierwszym Air Show byłem w Bydgoszczy w 1995r. Następnie zaliczyłem kilka mniejszych imprez, w Radomiu byłem w 2010 roku. Moim zdaniem obecność wojskowych palników na Air Show jest pożądana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi