kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Jan napisał: też im życzę i niech wygrają na boisku a nie przy zielonym stoliku Ja jestem uczciwy. Miało być 3:0 i będzie 3:0. 🤣 Pani, pani i pani. A pani jeszcze długo nie 😂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, AdrianW napisał: Do Zidane mam sentyment, piękne czasy. Piłkarz jakich wielu 💪 za jego kadencji ja przypominam sobie chociażby Pirlo lub Holendra Edgara Davidsa Qwa kozaki później czasy Kroosa ba nawet obecnie grający Modric to te same kalosze 😏 choć czasy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, PaVic napisał: Od dziś jestem jego Fanem 🥳 https://youtube.com/shorts/-NklucuCS3I?is=fUUiV034VrLu9ZrX Fair play pełną gębą, koleś jawnie się przyznaje że dał w łapę/wymusił anulowanie kartki i nikt mu nic nie zrobi, a ten się jeszcze tym chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, PaVic napisał: Piłkarz jakich wielu 💪 za jego kadencji ja przypominam sobie chociażby Pirlo lub Holendra Edgara Davidsa Qwa kozaki później czasy Kroosa ba nawet obecnie grający Modric to te same kalosze 😏 choć czasy już inne A dla mnie jedyny w swoim rodzaju 😉 ostatnio oglądałem chyba 1/4 LM - Real vs MUN 2003r. Oglądałem ten mecz jako dzieciak. Tam wszystko szło przez Zidana, był sercem zespołu, kreatorem. Paweł nie zrozumiesz, to mój idol z dzieciństwa... Nuno Mendes niestety zszedł - duże osłabienie . Chyba faktycznie grają na Ronaldo, nie wiem czy im się to opłaci... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 12 minut temu, cappo napisał: Fair play pełną gębą, koleś jawnie się przyznaje że dał w łapę/wymusił anulowanie kartki i nikt mu nic nie zrobi, a ten się jeszcze tym chwali. Szkoda słów i nerwów. Niech boisko ich zweryfikuje. Myślę, że Trampek robi swoim krzywdę ale jest na tyle zaślepiony swoim ego że tego nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 57 minut temu Autor Udostępnij Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: przez Zidana nawet za życia pomnik mu postawili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 21 minut temu, PaVic napisał: Piłkarz jakich wielu 💪 za jego kadencji ja przypominam sobie chociażby Pirlo lub Holendra Edgara Davidsa Qwa kozaki później czasy Kroosa ba nawet obecnie grający Modric to te same kalosze 😏 choć czasy już inne Dla mnie nr 1 to Jose Luis Chilavert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu Leao dobry zawodnik. Jeśli jest w formie to powinien szarpać na skrzydle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Paweł nie zrozumiesz, to mój idol z dzieciństwa... Ja idoli za mojego miałem wielu ale takim do dziś jest był i będzie Maldini 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 25 minut temu, cappo napisał: Fair play pełną gębą, koleś jawnie się przyznaje że dał w łapę/wymusił anulowanie kartki i nikt mu nic nie zrobi, a ten się jeszcze tym chwali. 😂😂 Sport i polityka od dawna Nas jawnie dymają 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu Ja tylko jednego od zawsze i już tak zostało 😉 Maldini też klasa👌Szkoda tylko , że żadne z nas piłkarze 🤣 Nie wiem czy dobrze się orientuję ale sporo graczy z Barcy i PSG wychwytuję w meczu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Mitek to offtop , daj trochę powspominać😉 A wygłupy to wygłupy - nie bądź sztywniacha😜 Ja i tak mocno się hamuję z wygłupami 🙂 Dla mnie mecze zajebiste tylko mało który daję radę dotrwać do końca z oglądaniem 😆 Napisz lepiej kogo typujesz Hiszpania - Portugalia? Jeśli o Ibre chodzi to mi on lotto ale charakter i zacięcie miał. No dobra - to może N'Golo Kante?😆😆 Wiesz ja zawsze za małolata podziwiałem tych magików. Ty jak widzę bardziej tych "czyścicieli". Z naszych to myślę że Gliku i Wasyl byli twardzi. To dawaj TOP3 grajków według Ciebie?? Edit: Już wiem - Chiellini był chyba najbardziej nieprzyjemnym obrońcą jaki mi do głowy przychodzi. Nie przepadałem za nim jako piłkarzem i ogólnie włoskim stylem aktorstwa na boisku ale przeciwnikom się ciężko z nimi grało z tego co pamiętam. No i Edgar Davids. Cześć Jest mi to zupełnie obojętne chociaż w tym momencie kibicuje Portugalii bo Rybelek kibicuje Portugalii i żaby Ronaldo strzelił bramkę byłoby fajnie. Ja nie jestem sztywniacha. To nie są żarty tylko upust jakichś frustracji - im ktoś lepiej gra w piłkę tym jest większym chujem z wpisów wynika. Dla mnie słabe, tym bardziej, że nie ma to nic wspólnego z prawdą, raczej z prymitywnym memizmem. Pozdro serdeczne Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: żadne z nas piłkarze Hola hola ja w komunie już grałem w trzecioligowym jako trampkarz za swoje nawet ogórka mieliśmy a za wygraną czekolada była w nagrodę 😜 za demokracji sprzedali wejście do drugiej i już życie inna historie przybrało 😂 Ta nuda się kończy uff mam nadzieję bo tragedia się oglądało . Portugala bez jaj 🤔 nie wiem na co oni czekali ,że sama wpadnie 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 5 minut temu, PaVic napisał: Hola hola ja w komunie już grałem w trzecioligowym jako trampkarz za swoje nawet ogórka mieliśmy a za wygraną czekolada była w nagrodę 😜 za demokracji sprzedali wejście do drugiej i już życie inna historie przybrało 😂 Ta nuda się kończy uff mam nadzieję bo tragedia się oglądało . Portugala bez jaj 🤔 nie wiem na co oni czekali ,że sama wpadnie 🤔 Ooo to wybacz Waść, chylę czoła 😉 hehe Cóż - u mnie znowu pudło 🥴😄 Może czekali na Ronaldo... Ale się nie doczekali. I znowu w doliczonym czasie się mecz rozstrzygnął. 13 minut temu, Mitek napisał: im ktoś lepiej gra w piłkę tym jest większym chujem z wpisów wynika A gdzie to wyczytałeś? Wiesz, człowiek w różne sposoby się odstresowuje i każdy ma inne poczucie humoru. Mnie np nie śmieszą kabarety i jakieś standupy. Czy to znak że coś ze mną nie tak i powód żeby iść do psychologa? Pozdro i dobrej nocy. Ja uciekam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi