bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Jak to dzisiaj rano usłyszałem to nie wierzyłem. I już mam luz z oglądaniem. Leci TdF Paweł. Pozdro Przecież o tym pisałem kilka postów wyżej w kontekście przerw reklamowych w trakcie każdej połowy. To właśnie zabija piłkę. Niech robią co chcą. Historia sama ich zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro Cześć Czym innym są przerwy reklamowe a czym innym bezpośrednie bieżące ingerencje wyniki meczów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, brachol napisał: Cześć Mitek nie mów, że dopiero teraz zorientowałeś się jak się załatwia sprawy z Infantino. pozdro no i od tego jest FIFA aby korygować błędy sędziów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi