Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Bruner79 napisał: A o czym ja tu na forum od 2-3 lat pisałem 😁 Nie wiem, ja mam elektryka, ale sporadycznie korzystam. Bo nie mam trenażera i nie jeżdżę na szosie, więc muszę jakoś podjazdy robić. Ale faktycznie jak mnie najdzie czasami pozjeżdżać to do głowy by mi nie przyszło żeby analogowo pojechać. Jak na nartach, po chuj podchodzić choinką, jak jest wyciąg. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 46 minut temu, Bruner79 napisał: A o czym ja tu na forum od 2-3 lat pisałem 😁 Jakiś konkretny model...?🙂 Np dla amatora na trasy flow 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi