Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Bruner79 napisał: A o czym ja tu na forum od 2-3 lat pisałem 😁 Nie wiem, ja mam elektryka, ale sporadycznie korzystam. Bo nie mam trenażera i nie jeżdżę na szosie, więc muszę jakoś podjazdy robić. Ale faktycznie jak mnie najdzie czasami pozjeżdżać to do głowy by mi nie przyszło żeby analogowo pojechać. Jak na nartach, po chuj podchodzić choinką, jak jest wyciąg. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 46 minut temu, Bruner79 napisał: A o czym ja tu na forum od 2-3 lat pisałem 😁 Jakiś konkretny model...?🙂 Np dla amatora na trasy flow 😉 Edytowane 2 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano teraz Udostępnij Napisano teraz @Mitek A dlaczego właściwie naped 2x? Chodzi o większą trwałość, bo będzie użytkowny na mniejszych skosach łańcucha? Przy 1x11 masz kasetę 10-42. Jak dasz z przodu koronkę 34 to masz użyteczny zkares prędkości od 6,6km/h (34x42, kadencja 60) do 41,6km/h (34x10, kadencja 90) Czy to nie wystarczy? Założyłem koła 29 z oponami 2.0 cala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi