Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Pierwszy tysiąc w tym roku padł akurat z końcem pierwszego kwartału - strasznie późno w tym roku. Forma niestety jest nędzna i tyle. A tu koledzy jeszcze na nartach jeżdżą i drażnią... Pozostaje życzyć im zajebistej narciarskiej wiosny, która tym razem nam nie jest dana. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Pierwszy tysiąc w tym roku padł akurat z końcem pierwszego kwartału - strasznie późno w tym roku. Forma niestety jest nędzna i tyle. A tu koledzy jeszcze na nartach jeżdżą i drażnią... Pozostaje życzyć im zajebistej narciarskiej wiosny, która tym razem nam nie jest dana. Pozdrowienia Niezły wynik , zwłaszcza z perspektywy tego , że śniegu i mrozu w Waszym regionie tak dużo dawno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu Godzinę temu, Edwin napisał: Niezły wynik , zwłaszcza z perspektywy tego , że śniegu i mrozu w Waszym regionie tak dużo dawno nie było. mój jest najlepszy, w tym roku 0 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu Bez komentarza 😉 https://www.instagram.com/reel/DV3pqmriKVR/?igsh=MXBsZWE5bnRnYWNvOQ== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 13 minut temu, Jan napisał: mój jest najlepszy, w tym roku 0 km Jak się spędza tyle czasu na nartach ,co Ty to nie dziwne.😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu Teraz, Edwin napisał: Jak się spędza tyle czasu na nartach ,co Ty to nie dziwne.😀 wcześniej miałam inną motywację- jechałem do pracy to tak minimum 3000 km w roku się nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi