AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wczoraj, pierwszy raz w Scyrku 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: Wczoraj, pierwszy raz w Scyrku 😉 No i? Jakie wrażenia? Tylko SMR, czy również COS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To taka szybka akcja była, mocno spontaniczna. Wjazd gondolą a później kanapą na Kopę. Ogólnie sporo ludzi. W wypożyczalniach nie było już rowerów żeby zjechać jakąś trasą. Na rower na pewno tam wrócę w przyszłości z ochraniaczami i swoim kaskiem. Teren robi wrażenie. Trasy narciarskie wzdłuż tych dwóch wyciągów - czerwona i niebieska - piękne. Najbardziej mnie odrzucają te stragany na dole wzdłuż głównej drogi. Bardzo długo jedzie się kanapą na Kopę. Cóż więcej mogę dodać? - trza się umówić Witoldzie i jeśli pogoda i warunki by były sprzyjające to ruszyć w niskim sezonie. Bo w wysokim zakładam że nie ma co nerw sobie psuć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, AdrianW napisał: Wczoraj, pierwszy raz w Scyrku 😉 Kiepsko ze śniegiem... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 minuty temu, brachol napisał: Kiepsko ze śniegiem... Tabliczkę mnożenia umiem ale z tymi miesiącami mam cały czas problem 🤔 Pozdro 😎 Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi