AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wczoraj, pierwszy raz w Scyrku 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: Wczoraj, pierwszy raz w Scyrku 😉 No i? Jakie wrażenia? Tylko SMR, czy również COS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu To taka szybka akcja była, mocno spontaniczna. Wjazd gondolą a później kanapą na Kopę. Ogólnie sporo ludzi. W wypożyczalniach nie było już rowerów żeby zjechać jakąś trasą. Na rower na pewno tam wrócę w przyszłości z ochraniaczami i swoim kaskiem. Teren robi wrażenie. Trasy narciarskie wzdłuż tych dwóch wyciągów - czerwona i niebieska - piękne. Najbardziej mnie odrzucają te stragany na dole wzdłuż głównej drogi. Bardzo długo jedzie się kanapą na Kopę. Cóż więcej mogę dodać? - trza się umówić Witoldzie i jeśli pogoda i warunki by były sprzyjające to ruszyć w niskim sezonie. Bo w wysokim zakładam że nie ma co nerw sobie psuć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 42 minuty temu, AdrianW napisał: Wczoraj, pierwszy raz w Scyrku 😉 Kiepsko ze śniegiem... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu (edytowane) 3 minuty temu, brachol napisał: Kiepsko ze śniegiem... Tabliczkę mnożenia umiem ale z tymi miesiącami mam cały czas problem 🤔 Pozdro 😎 Edytowane 36 minut temu przez AdrianW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi