kordiankw Napisano wczoraj o 18:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:22 https://www.revolutionrace.pl/szukaj?q=kurtka+narciarska+ocieplane&origin=PHRASE_SUGGEST Trzeba polować na obniżki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Pytanie. Gdzie w dobrej cenie kupić nową kurtkę narciarską na gore-tex? Tk-Maxx odpada, bo z roku na rok mają coraz mniej ciuchów narciarskich. Byłem w 11.2025 w Tk-Maxx Zakopane i była tam bieda z nędzą. Zostaje Vinted? poczytaj temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 11 godzin temu, grimson napisał: ma 2 tygodnie ferii więc trzeba z tego skorzystać. jedziesz na narty w Alpy na 2 tygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 11 godzin temu, Jan napisał: jedziesz na narty w Alpy na 2 tygodnie ? nie doczytałeś. jadę na tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 16 godzin temu, grimson napisał: Gdzie w dobrej cenie kupić nową kurtkę narciarską na gore-tex? Co to jest dobra cena? Raczej poniżej 1000zł obecnie będzie trudno nabyć kurtkę narciarską z membraną goretex. Jak sobie przefiltrujesz np. w 8a to masz dostępne modele z każdą membraną goretex dostępną u nich w sklepie, trzeba przejrzeć dostępność rozmiaru: https://8a.pl/kurtki-meskie/type-kurtka_acti-narciarstwo-zjazdowe-freeride_gore-tex-active_gore-tex-c-knit_gore-tex-infinium_z-technologia-gore-tex-performance-shell_gore-tex-pro_gore-tex-pro-most-rugged_z-technologia-gore-tex-products?product_list_order=price_asc Ja często czekam z większymi zakupami na jakiś kod promocyjny, Black Friday itp. żeby wyszły nieco korzystniejsze pieniądze. Ale ja jestem lekko zbzikowana - uwielbiam zakupy sprzętu sportowego i ciuchów, więc generalnie nie oszczędzam na tymże 🙃 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, zając napisał: Co to jest dobra cena? Raczej poniżej 1000zł obecnie będzie trudno nabyć kurtkę narciarską z membraną goretex. Jak sobie przefiltrujesz np. w 8a to masz dostępne modele z każdą membraną goretex dostępną u nich w sklepie, trzeba przejrzeć dostępność rozmiaru: https://8a.pl/kurtki-meskie/type-kurtka_acti-narciarstwo-zjazdowe-freeride_gore-tex-active_gore-tex-c-knit_gore-tex-infinium_z-technologia-gore-tex-performance-shell_gore-tex-pro_gore-tex-pro-most-rugged_z-technologia-gore-tex-products?product_list_order=price_asc Ja często czekam z większymi zakupami na jakiś kod promocyjny, Black Friday itp. żeby wyszły nieco korzystniejsze pieniądze. Ale ja jestem lekko zbzikowana - uwielbiam zakupy sprzętu sportowego i ciuchów, więc generalnie nie oszczędzam na tymże 🙃 no faktycznie ta wygląda super https://8a.pl/kurtka-arcteryx-sabre-sv-jacket-blaze-copper-sky podobna do mojej Edytowane 8 godzin temu przez Jan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć Sportowy HS wszystko załatwia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu A poleci ktoś coś z dobrą memebraną, ale lekkim ociepleniem? Mam dobrze ocieplony HS, pod zakładam tylko bieliznę termiczna, ale coraz częściej jest mi za ciepło, a chyba na coś zupełnie bez ocieplenia mimo wszystko się nie zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, cappo napisał: A poleci ktoś coś z dobrą memebraną, ale lekkim ociepleniem? Mam dobrze ocieplony HS, pod zakładam tylko bieliznę termiczna, ale coraz częściej jest mi za ciepło, a chyba na coś zupełnie bez ocieplenia mimo wszystko się nie zdecyduję. https://sklep.jmpsport.pl/strona-glowna/438-meska-kurtka-narciarska-cortina-jmp.html?utm_source=chatgpt.com Gramatura ocieplenia: 60g, bardzo dobre materiały (PRIMALOFT® SILVER 60g). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, cappo napisał: A poleci ktoś coś z dobrą memebraną, ale lekkim ociepleniem? Mam dobrze ocieplony HS, pod zakładam tylko bieliznę termiczna, ale coraz częściej jest mi za ciepło, a chyba na coś zupełnie bez ocieplenia mimo wszystko się nie zdecyduję. Cześć Zasada jest prosta. Jak jeździsz, czyli się ruszasz na jakimś w miarę solidnym wydatku energetycznym to nigdy nie jest zimno - raczej trzeba uważać na spocenie się bo to jest najgorsze. Jeżeli ruch jest umiarkowany to wtedy ubiór musi być cieplejszy ale też na granicy. Niestety to się kłóci z ideą krzesła więc należy ten element pominąć. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, grimson napisał: Pytanie. Gdzie w dobrej cenie kupić nową kurtkę narciarską na gore-tex? Tk-Maxx odpada, bo z roku na rok mają coraz mniej ciuchów narciarskich. Byłem w 11.2025 w Tk-Maxx Zakopane i była tam bieda z nędzą. Zostaje Vinted? Karol, tuż po sezonie się kupuje, jak są mocne promocje, a jest jeszcze wybór. Ale chyba to dość nowa kurtka, ta którą masz. Za ciepła? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, cappo napisał: A poleci ktoś coś z dobrą memebraną, ale lekkim ociepleniem? Mam dobrze ocieplony HS, pod zakładam tylko bieliznę termiczna, ale coraz częściej jest mi za ciepło, a chyba na coś zupełnie bez ocieplenia mimo wszystko się nie zdecyduję. A jaki wzrost i waga? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 43 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 43 minuty temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Karol, tuż po sezonie się kupuje, jak są mocne promocje, a jest jeszcze wybór. Ale chyba to dość nowa kurtka, ta którą masz. Za ciepła? pozdro Kupiłem w 11.2021. Strzeli teraz 5 lat. Mam wrażenie że jest w niej zimniej jak zaraz po zakupie. Wiatr/deszcz ochrona bdb, bez zmian. Wrażenie ciepła na mocny minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi