Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 widzę że pogięte kije sobie kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, PaVic napisał: Nie wiem jak Wy ale ja to bym już gdzieś poszurał 😜 ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, grimson napisał: ja też, poniższe koniecznie z dźwiękiem: Sölden startuje w październiku to już niewiele czasu Tobie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu (edytowane) Klasyczny PIC! Edytowane 29 minut temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi