kordiankw Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 28 minut temu, .Beata. napisał: Cześć Skąd wziąłeś te procenty, jak tego się szuka? Bo z ciekawości szukam charakterystyki trasy Longkieren Riento (6) w Sappadzie i nic takiego nie znalazłam … https://openskimap.org/?obj=4b4b50ca1628a93db464c3637ac31a01da484638#13.76/46.578285/12.688643/45.5/45 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: https://openskimap.org/?obj=4b4b50ca1628a93db464c3637ac31a01da484638#13.76/46.578285/12.688643/45.5/45 Dziękuję Ci Witek 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Drobiazg 😄. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Patrz na etykietkę .. suonko.. 🙂 Nie każdy producent daje etykietę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 5 hours ago, .Beata. said: Skąd wziąłeś te procenty, jak tego się szuka? Zmierzyłem na miejscu 😀 Ale można by też poszukać na topograficznej mapie i sobie wtedy policzyć. Ciekawostka - nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 32 minuty temu, arturzx napisał: nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. albo smartphonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, arturzx napisał: Zmierzyłem na miejscu 😀 Ale można by też poszukać na topograficznej mapie i sobie wtedy policzyć. Ciekawostka - nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. A z mapy Witka wychodzi tak. Można precyzyjnie jeździć kursorem po całej trasie i pokazywać nachylenie prawie co do metra. Amazing. Edytowane 12 godzin temu przez a_senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 49 minut temu, arturzx napisał: Zmierzyłem na miejscu 😀 Ale można by też poszukać na topograficznej mapie i sobie wtedy policzyć. Ciekawostka - nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. Haha, wcześniej dotrę ponownie na Rifugio , niż zliczę z mapy, bo generalnie % nie liczę bo po co, i tak szybko polegnę . A z tymi kijkami to po tych procentach 😉 wyjdzie mi różowe oznaczenie trasy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 godzin temu, kordiankw napisał: https://openskimap.org/?obj=4b4b50ca1628a93db464c3637ac31a01da484638#13.76/46.578285/12.688643/45.5/45 Witku, jak to znalazłeś? Próbowałem przez AI, ale ta nie widzi. Działa na wszystkie możliwe ośrodki, nawet taki Mały Lubomierz pokazuje, nie mówiąc o Szczyrku czy Kasprowym. Ba, takie małe coś jak podkrakowski Siepraw też jest. Od teraz można będzie jeździć na nartach po mapie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Żeby czarna trasa A na CG miała max 52% max nachylenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 56 minut temu, a_senior napisał: Witku, jak to znalazłeś? Próbowałem przez AI, ale ta nie widzi. Działa na wszystkie możliwe ośrodki, nawet taki Mały Lubomierz pokazuje, nie mówiąc o Szczyrku czy Kasprowym. Ba, takie małe coś jak podkrakowski Siepraw też jest. Od teraz można będzie jeździć na nartach po mapie. 🙂 Kiedyś link zapodala @zając, ja tylko rozwinąłem dane dla danej trasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 4 minuty temu, kordiankw napisał: Kiedyś link zapodala @zając, ja tylko rozwinąłem dane dla danej trasy. Umkło mi. A skąd Teresa wiedziała? Przypadek czy może profesja? Niezła zabawka nawet dla niejarających się kolorami tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 7 minut temu, a_senior napisał: Umkło mi. A skąd Teresa wiedziała? Przypadek czy może profesja? Niezła zabawka nawet dla niejarających się kolorami tras. a nie lepiej po śniegu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu 30 minut temu, Jan napisał: a nie lepiej po śniegu ? Nudny już jesteś z tym śniegiem... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: Nudny już jesteś z tym śniegiem... 😉 a masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi