kordiankw Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, .Beata. napisał: Cześć Skąd wziąłeś te procenty, jak tego się szuka? Bo z ciekawości szukam charakterystyki trasy Longkieren Riento (6) w Sappadzie i nic takiego nie znalazłam … https://openskimap.org/?obj=4b4b50ca1628a93db464c3637ac31a01da484638#13.76/46.578285/12.688643/45.5/45 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, kordiankw napisał: https://openskimap.org/?obj=4b4b50ca1628a93db464c3637ac31a01da484638#13.76/46.578285/12.688643/45.5/45 Dziękuję Ci Witek 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Drobiazg 😄. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Patrz na etykietkę .. suonko.. 🙂 Nie każdy producent daje etykietę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 hours ago, .Beata. said: Skąd wziąłeś te procenty, jak tego się szuka? Zmierzyłem na miejscu 😀 Ale można by też poszukać na topograficznej mapie i sobie wtedy policzyć. Ciekawostka - nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, arturzx napisał: nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. albo smartphonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, arturzx napisał: Zmierzyłem na miejscu 😀 Ale można by też poszukać na topograficznej mapie i sobie wtedy policzyć. Ciekawostka - nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. A z mapy Witka wychodzi tak. Można precyzyjnie jeździć kursorem po całej trasie i pokazywać nachylenie prawie co do metra. Amazing. Edytowane 1 godzinę temu przez a_senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 49 minut temu, arturzx napisał: Zmierzyłem na miejscu 😀 Ale można by też poszukać na topograficznej mapie i sobie wtedy policzyć. Ciekawostka - nachylenie stoku na można zmierzyć na miejscu za pomocą kijków. Haha, wcześniej dotrę ponownie na Rifugio , niż zliczę z mapy, bo generalnie % nie liczę bo po co, i tak szybko polegnę . A z tymi kijkami to po tych procentach 😉 wyjdzie mi różowe oznaczenie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi