.Beata. Napisano wczoraj o 20:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:49 1 godzinę temu, jurek_h napisał: stawiam na zlocie browara każdemu kto dotrwał do końca utworu Nie powiem- ciężko było…taki środek wyrazu do mnie nie trafia, ale Caffe Latte z sześcioma cukrami owszem, niebrowarna jestem, zwłaszcza zimą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Beato. Masz jak w Zonda Kryopto 😀. Żartuję. Oczywiście zapraszam. Cała przyjemność po mojej stronie. Edytowane 3 godziny temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Japan style po nartach lubię 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu W dniu 16.05.2026 o 13:52, jurek_h napisał: Angine de Poitrine to ciekawe zjawisko. Pomijam przebieranki. W sferze muzycznej są dość monotonni ale brzmieniowo bardzo ciekawi. Grają na niestosowanych w tego typu muzyce ćwierćtonach co odpowiada za specyficzne brzmienie. Gitarzysta zamontował pomiędzy progami dodatkowe progi. Bardzo ciekawy duet - mnie się od razu skojarzył Elliott Sharp i Carbon. Ten gitarzysta jest twórcą Pantataru - gitary bezprogowej umożliwiającej granie mikrotonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu W dniu 17.05.2026 o 14:13, Mitek napisał: Wiesz to trochę tak jak z fotografią. Kiedyś fotografia wymagała zacznie więcej zaangażowania oraz umiejętności talentu, oka itd. Obecnie jednostki wybitne też oczywiście muszą te cechy posiadać ale jak ktoś weźmie cyfrowy aparat i się uprze to zrobi 20000 czy 30000 zdjęć i jedno przypadkiem wyjątkowe mu wyjdzie. Ciekawe co na ten temat powie Wujot jako artysta fotografik właśnie? Wywołany odpowiem. Nie chodzi o jedno zdjęcie. tylko o to czy masz coś do powiedzenia, czy tam pokazania. Sztuka i budowanie pozycji to długotrwały, konsekwentny proces. Robienie pojedynczych zdjęć na zasadzie "łapania kadrów" to zbieractwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi