Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Mitek napisał: że to jednak jakieś kłamstewko. widać że to wiosna, jeśli jeździł bardzo często od początku sezonu to jest możliwe kilka godzin dotyczyło pewnie czasu zaangażowania instruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, cappo napisał: No mi też ciężko uwierzyć że 7 latek, po kilku godzinach tak śmiga. Hokeista?, short track?, rolki?, naturalne uwarunkowania? ...kolego moim zdaniem jest to możliwe....tam oczywiście będzie STOP w rozwoju..pewna stagnacja (dotyczy dzieciaków nie klubowych). Ale generalnie TAK to jest możliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Widziałem na GK taki talent pod fachową opieką. Ani nie wyglądał na pierwszy sezon jazdy, ani jego opiekun nie wyglądał na kogoś komu jest obca jest jazda sportowa (nie miał kurtki "Biwak"). No ale może to dwa inne talenty... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Kompletnie nie Wiesz o co mi chodzi bo prawdopodobnie i to na granicy pewności uważam że różnimy się światopoglądowo. Zamieniam się w słuch. Jaki jest mój światopogląd, wg Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 minut temu Autor Udostępnij Napisano 10 minut temu (edytowane) 28 minut temu, Estka napisał: Zamieniam się w słuch. Jaki jest mój światopogląd, wg Ciebie? Ten narciarski ??? Dyscyplina, zrozumienie, tolerancja...ja na prawdę wiem, że teraz dzieci rządzą dorosłymi....nie toleruję ale rozumiem, natomiast nie zamierzam z wyjątków stanowić jako regułę...czy to mają być narty, rower, kajaki, wedrówki....oj zapomniałem o żaglach bo przy żaglach to już chodzi o życie...... i tam sobie wymieniaj co chcesz....świat dziecka jest odzwierciedleniem opiekuna. Jeżeli tu jest burdel to w tym drugim jeszcze większy. Czy ja mam dość nadopiekuńczych mam i mrugających mi oczkiem tatusiów....nie. Droga w białym szaleństwie koleżanko - stal wykuwa się w ogniu.....kontrolowanym ogniu. Edytowane 1 minutę temu przez Adam ..DUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Hokeista?, short track?, rolki?, naturalne uwarunkowania? ...kolego moim zdaniem jest to możliwe....tam oczywiście będzie STOP w rozwoju..pewna stagnacja (dotyczy dzieciaków nie klubowych). Ale generalnie TAK to jest możliwe. Cześć A sposób przygotowania do jazdy i ruszania, a gwałtowność zmiany halsu - moim zdaniem jeżeli to był uczony przez zawodnika, co z kolei nie bardzo mi się składa w całość z tym późnym początkiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi