a_senior Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, star napisał: a dzieciaki mieszkają w górach ustaria posta W hotelu prowadzonym przez rodziców. Alta Badia. Całkiem ładnie tam mają. https://www.ustariaposta.it 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, star napisał: Uderzyłaś się w głowę, że się tak jąkasz;-) ja ostatnio w Kamiensku też nie miałem bo zapomniałem i nie miałem czasu łazić po wypożyczalniach. Bardzo źle się z tym czułem. Na wszelki wypadek naciągałem kaptur na czapkę w ramach protekcji i żeby mnie nie zwiało. Choć w tym roku na zjazdowych się nie wywaliłem. Na skiturach co innego, ale tam czapka moim standardem. Poszukaj w "Ani Mru Mru" będziesz wiedział dlaczego się jąka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, a_senior napisał: W hotelu prowadzonym przez rodziców. Alta Badia. Całkiem ładnie tam mają. https://www.ustariaposta.it 3+1 (7 lat) 7-14 marca, że śniadaniem, trochę drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, star napisał: Uderzyłaś się w głowę, że się tak jąkasz;-) ja ostatnio w Kamiensku też nie miałem bo zapomniałem i nie miałem czasu łazić po wypożyczalniach. Bardzo źle się z tym czułem. Na wszelki wypadek naciągałem kaptur na czapkę w ramach protekcji i żeby mnie nie zwiało. Choć w tym roku na zjazdowych się nie wywaliłem. Na skiturach co innego, ale tam czapka moim standardem. Nie, ale może gdybym nią trzepła, to bym wiedziała, jak jest różnica w wywaleniu i UDERZENIU głową na trasie i poza nią… no nie mam doświadczenia w tej kwestii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, .Beata. napisał: Nie, ale może gdybym nią trzepła, to bym wiedziała, jak jest różnica w wywaleniu i UDERZENIU głową na trasie i poza nią… no nie mam doświadczenia w tej kwestii. Oblicz najpierw prawdopodobieństwo tego zdarzenia w obydwu przypadkach oraz prędkości generowane to dużo ci ułatwi. Edytowane 2 godziny temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, brachol napisał: Poszukaj w "Ani Mru Mru" będziesz wiedział dlaczego się jąka. Poszukam ale wiem że kask pomaga https://vm.tiktok.com/ZNRfF42TK/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, star napisał: Oblicz najpierw prawdopodobieństwo tego zdarzenia w obydwu przypadkach oraz prędkości generowane to dużo ci ułatwi. Tadziu, no proszę cię… prawdopodobieństwo upadku i uderzenia głową o glebę na trasie i poza nią? Prędkości? Nie rozwijam prędkości, nie jeżdżę w terenie i nie walnęłam głową. Napisz mi proszę jaka jest ta różnica, ale może zrób to w Twoim wątku Ku przestrodze. Nie zaśmiecajmy dzieciom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 47 minut temu, .Beata. napisał: Tadziu, no proszę cię… prawdopodobieństwo upadku i uderzenia głową o glebę na trasie i poza nią? Prędkości? Nie rozwijam prędkości, nie jeżdżę w terenie i nie walnęłam głową. Napisz mi proszę jaka jest ta różnica, ale może zrób to w Twoim wątku Ku przestrodze. Nie zaśmiecajmy dzieciom. No to krótko bo dzieci patrzą i płaczą. Na stoku są inni narciarze z którymi możesz się zderzyć. Śnieg? Białe to miękkie co się może stać? W terenie mniej pola do popisu i szaleństw, prędkości mniejsze chyba, że Heitz. Przepraszam wszystkie dzieci. Te w kaskach;-) Edytowane 57 minut temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 5 godzin temu, a_senior napisał: Ale prawie zawsze zakłada. Cze A po moim pierwszym pobycie we francuskich Alpach, to się z Tobą zgodzić nie mogę. Nawet zawodnicy pędzący na trening jechali w takich śmiesznych kapelutkach ubrani w gumy. Są świadkowie. Starsza kadra w tych kapelutkach szkoli, oczywiście jakaś część, jak duża - nie wiem, ale paru widziałem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 42 minuty temu, star napisał: No to krótko bo dzieci patrzą i płaczą. Na stoku są inni narciarze z którymi możesz się zderzyć. Śnieg? Białe to miękkie co się może stać? W terenie mniej pola do popisu i szaleństw, prędkości mniejsze chyba, że Heitz. Przepraszam wszystkie dzieci. Te w kaskach;-) Napisałam upadek, nie zderzenie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi