Skocz do zawartości

TOMASIAK

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, johnwick napisał:

Akurat źle trafiłaś, bo piłki tak samo nie lubię, oba te sporty łączy jedno- nuda.

Ależ ja wcale a wcale nie strzelałam. Mówiłeś o garstce sportowców, a ja przytoczyłam masówkę. Czy nuda?- nie wiem, kibicuję i już. To jaki wg Ciebie sport nie jest nudny?

2 minuty temu, .Beata. napisał:

Ależ ja wcale a wcale nie strzelałam. Mówiłeś o garstce sportowców, a ja przytoczyłam masówkę. Czy nuda?- nie wiem, kibicuję i już. To jaki wg Ciebie sport nie jest nudny?

Czy ja wiem, zobacz chociaż na siatkówkę, ale nie wiem czy to sport masowy.

Każdy ma swoje nienudne sporty.

• Like 1

13 minut temu, johnwick napisał:

Akurat źle trafiłaś, bo piłki tak samo nie lubię, oba te sporty łączy jedno- nuda.

Cześć

Ciężko byłoby mi znaleźć sporty, których nie lubię poza sportami walki (wyłączając olimpijskie sporty walki). Są takie, których nie kumam w sensie zasad jak np. skate czy w ogóle sporty z grupy Xgames. Piłka - choć długo grałem na poziomie uniwersyteckim jednak nie jest sportem przeze mnie lubianym ze względu na prymitywną otoczkę i kibolstwo, które rozłazi się stamtąd na inne sporty.

Co do kwestii reprezentacyjnych i w ogóle finansowania w sportach nieolimpijskich to jest dramat.

Curling nudny...??

Pozdro

Edytowane przez Mitek

9 minut temu, .Beata. napisał:

Ja lubię ostatnimi czasy oglądać armwrestling. Można się mocno zdziwić gdy np niepozorny "chłopaczek" rozkłada napompowanych bodybuilderów. Wbrew pozorom sport mocno techniczny.

Pozdro 

Teraz, AdrianW napisał:

Ja lubię ostatnimi czasy oglądać armwrestling. Można się mocno zdziwić gdy np niepozorny "chłopaczek" rozkłada napompowanych bodybuilderów. Wbrew pozorom sport mocno techniczny.

Pozdro 

A to sport jest? Ja myślałam, że to jakieś cyrkowe przedstawienie 😂

• Haha 1

Cześć

A my właśnie oglądamy solistki i właśnie Rumunka pokazała bardzo ładny i dość trudny program. To jest szalenie niewdzięczny sport wymagający takich nakładów pracy i poświęcenia jak rzadko który.

Pozdro 

Edytowane przez Mitek

Cześć

Ludzie, którzy osiągają sukcesy w sporcie mogą to robić - i często tak się dzieje - w różnych jego dziedzinach. i chyba - zwłaszcza na takim forum - ie trzeba tego jakoś tłumaczyć bo jest dość oczywiste.

O tym, że Colturi miała taki epizod nie miałem szczerze mówiąc pojęcia. Jak znalazła na to czas?

Pozdro

29 minut temu, Marcos73 napisał:

No to gdzie Ci mistrzowie? Grimsona chciałeś sprawdzać na niebieskiej czy z grubej rury bramki😉?

pozdro

Nigdy nie pisałem o mistrzach, bo ich po prostu nie ma poza Maryną, więc nie wiem do czego pijesz.

A skoki dalej będę negował, głownie ze względu na małyszka i jego podejście. I samo oglądanie też mnie męczy.

Dalej często jeździ, aby jak mówi wyczyścić głowę. Obserwuję ją od bardzo dawna - pewnie gdzieś od 8-10 lat. Ktoś mi kiedyś podrzucił jej profil na zasadzie "zobacz jak jeżdżą dzieci". Wówczas na jej profilu było równie dużo relacji z lodowiska jak z nart. Postawiła wszystko na narty jakieś 5-6 lat temu.