.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, johnwick napisał: Akurat źle trafiłaś, bo piłki tak samo nie lubię, oba te sporty łączy jedno- nuda. Ależ ja wcale a wcale nie strzelałam. Mówiłeś o garstce sportowców, a ja przytoczyłam masówkę. Czy nuda?- nie wiem, kibicuję i już. To jaki wg Ciebie sport nie jest nudny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, .Beata. napisał: Ależ ja wcale a wcale nie strzelałam. Mówiłeś o garstce sportowców, a ja przytoczyłam masówkę. Czy nuda?- nie wiem, kibicuję i już. To jaki wg Ciebie sport nie jest nudny? Czy ja wiem, zobacz chociaż na siatkówkę, ale nie wiem czy to sport masowy. Każdy ma swoje nienudne sporty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, .Beata. napisał: Ależ ja wcale a wcale nie strzelałam. Mówiłeś o garstce sportowców, a ja przytoczyłam masówkę. Czy nuda?- nie wiem, kibicuję i już. To jaki wg Ciebie sport nie jest nudny? Tylko curling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 13 minut temu, johnwick napisał: Akurat źle trafiłaś, bo piłki tak samo nie lubię, oba te sporty łączy jedno- nuda. Cześć Ciężko byłoby mi znaleźć sporty, których nie lubię poza sportami walki (wyłączając olimpijskie sporty walki). Są takie, których nie kumam w sensie zasad jak np. skate czy w ogóle sporty z grupy Xgames. Piłka - choć długo grałem na poziomie uniwersyteckim jednak nie jest sportem przeze mnie lubianym ze względu na prymitywną otoczkę i kibolstwo, które rozłazi się stamtąd na inne sporty. Co do kwestii reprezentacyjnych i w ogóle finansowania w sportach nieolimpijskich to jest dramat. Curling nudny...?? Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Tylko curling. Specjaliści do konserwacji powierzchni płaskich 😅😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, .Beata. napisał: Ależ ja wcale a wcale nie strzelałam. Mówiłeś o garstce sportowców, a ja przytoczyłam masówkę. Czy nuda?- nie wiem, kibicuję i już. To jaki wg Ciebie sport nie jest nudny? Ja lubię ostatnimi czasy oglądać armwrestling. Można się mocno zdziwić gdy np niepozorny "chłopaczek" rozkłada napompowanych bodybuilderów. Wbrew pozorom sport mocno techniczny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, AdrianW napisał: Ja lubię ostatnimi czasy oglądać armwrestling. Można się mocno zdziwić gdy np niepozorny "chłopaczek" rozkłada napompowanych bodybuilderów. Wbrew pozorom sport mocno techniczny. Pozdro A to sport jest? Ja myślałam, że to jakieś cyrkowe przedstawienie 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, .Beata. napisał: A to sport jest? Ja myślałam, że to jakieś cyrkowe przedstawienie 😂 Heh, żeby nie narobić sobie siary to sprawdziłem wcześniej 😆 - tak, to też sport. Nas na arenie międzynarodowej reprezentuje Kamil Jabłoński. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Heh, żeby nie narobić sobie siary to sprawdziłem wcześniej 😆 - tak, to też sport. Nas na arenie międzynarodowej reprezentuje Kamil Jabłoński. To ci dopiero jednostka… 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Cześć A my właśnie oglądamy solistki i właśnie Rumunka pokazała bardzo ładny i dość trudny program. To jest szalenie niewdzięczny sport wymagający takich nakładów pracy i poświęcenia jak rzadko który. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papa_zuk Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Lara Colturi jako dziecko była w topce najlepszych łyżwiarek figurowych. Była m.in medalistką otwartych mistrzostw Francji 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, johnwick napisał: Ale Palenica jest cały czas zajęta, obczaj sobie na stronie. Pojeździć na jedynce graniczy z cudem. No to gdzie Ci mistrzowie? Grimsona chciałeś sprawdzać na niebieskiej czy z grubej rury bramki😉? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Ludzie, którzy osiągają sukcesy w sporcie mogą to robić - i często tak się dzieje - w różnych jego dziedzinach. i chyba - zwłaszcza na takim forum - ie trzeba tego jakoś tłumaczyć bo jest dość oczywiste. O tym, że Colturi miała taki epizod nie miałem szczerze mówiąc pojęcia. Jak znalazła na to czas? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Marcos73 napisał: No to gdzie Ci mistrzowie? Grimsona chciałeś sprawdzać na niebieskiej czy z grubej rury bramki😉? pozdro Nigdy nie pisałem o mistrzach, bo ich po prostu nie ma poza Maryną, więc nie wiem do czego pijesz. A skoki dalej będę negował, głownie ze względu na małyszka i jego podejście. I samo oglądanie też mnie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papa_zuk Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dalej często jeździ, aby jak mówi wyczyścić głowę. Obserwuję ją od bardzo dawna - pewnie gdzieś od 8-10 lat. Ktoś mi kiedyś podrzucił jej profil na zasadzie "zobacz jak jeżdżą dzieci". Wówczas na jej profilu było równie dużo relacji z lodowiska jak z nart. Postawiła wszystko na narty jakieś 5-6 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jako nienudny sport polecam żużel. Emocji całkiem sporo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi