Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, Jan napisał: Możesz zdefiniować poziom 0 ? Ja po plecach klepał nie będę. Jak masz wątpliwości i pytania to zapraszam do ZW Ski w każdym terminie i w 3 szczyty od 12.03. na 6 dni. Niestety kolego byle jakoś u mnie nie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 1 godzinę temu, Jan napisał: to ile poziomów ujemnych znasz ? Ile sobie życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Ja po plecach klepał nie będę. Jak masz wątpliwości i pytania to zapraszam do ZW Ski w każdym terminie i w 3 szczyty od 12.03. na 6 dni. Niestety kolego byle jakoś u mnie nie przechodzi. To szkoda bo każdy człowiek właśnie tego przede wszystkim potrzebuje… niestety zimny chów pokutuje. Edytowane 19 minut temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Ja po plecach klepał nie będę. Jak masz wątpliwości i pytania to zapraszam do ZW Ski w każdym terminie i w 3 szczyty od 12.03. na 6 dni. Niestety kolego byle jakoś u mnie nie przechodzi. dzięki za zaproszenie ale w tym sezonie już mam wszystko rozplanowane Do tej pory myślałem że poziom "0" to człowiek, który jest pierwszy raz na stoku i stawia pierwsze kroki. Czy to naprawdę tak trudno, zwłaszcza dla instruktora z wieloletnim stażem i doświadczeniem, napisać co należy umieć w zerowym stopniu wtajemniczenia a potem w kolejnych ? Ilustracja filmikiem mile widziana. Ludzie wiedzieli by w końcu o co chodzi i nad czym mają pracować. Tysiące ludzi chce jeździć lepiej i nie wiem czy dali byście radę gdyby wszyscy zjechali do ZW Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 7 minut temu, Jan napisał: Tysiące ludzi chce jeździć lepiej i nie wiem czy dali byście radę gdyby wszyscy zjechali do ZW Ski Janek, dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Janek, dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. pozdro liczyłem tylko na to że ktoś w końcu usystematyzuje skalę umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 10 minut temu, Jan napisał: dzięki za zaproszenie ale w tym sezonie już mam wszystko rozplanowane Do tej pory myślałem że poziom "0" to człowiek, który jest pierwszy raz na stoku i stawia pierwsze kroki. Czy to naprawdę tak trudno, zwłaszcza dla instruktora z wieloletnim stażem i doświadczeniem, napisać co należy umieć w zerowym stopniu wtajemniczenia a potem w kolejnych ? Ilustracja filmikiem mile widziana. Ludzie wiedzieli by w końcu o co chodzi i nad czym mają pracować. Tysiące ludzi chce jeździć lepiej i nie wiem czy dali byście radę gdyby wszyscy zjechali do ZW Ski Jak Ty czasami pierdolisz człowieku to aż przykro czytać, podobnie jak star. Klepcie się po pleckach i róbcie sobie jaja z ludzi, którzy coś robią i maja jakąś wizję w przeciwieństwie do poklepywaczy za kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Mitek napisał: i róbcie sobie jaja z ludzi, którzy coś robią zadałem proste i jednoznaczne pytanie, nie wiem gdzie widzisz jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi