Skocz do zawartości

Ocena jazdy poczatkującego

PawelJask

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał:

Ja po plecach klepał nie będę. Jak masz wątpliwości i pytania to zapraszam do ZW Ski w każdym terminie i w 3 szczyty od 12.03. na 6 dni. Niestety kolego byle jakoś u mnie nie przechodzi.

To szkoda bo każdy człowiek właśnie tego przede wszystkim potrzebuje… niestety zimny chów pokutuje.

Edytowane przez star
  • Like 1

Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał:

Ja po plecach klepał nie będę. Jak masz wątpliwości i pytania to zapraszam do ZW Ski w każdym terminie i w 3 szczyty od 12.03. na 6 dni. Niestety kolego byle jakoś u mnie nie przechodzi.

dzięki za zaproszenie ale w tym sezonie już mam wszystko rozplanowane

Do tej pory myślałem że poziom "0" to człowiek, który jest pierwszy raz na stoku i stawia pierwsze kroki.

Czy to naprawdę tak trudno, zwłaszcza dla instruktora z wieloletnim stażem i doświadczeniem, 

napisać co należy umieć w zerowym stopniu wtajemniczenia a potem w kolejnych ?

Ilustracja filmikiem mile widziana.

Ludzie wiedzieli by w końcu o co chodzi i nad czym mają pracować.

Tysiące ludzi chce jeździć lepiej i nie wiem czy dali byście radę gdyby wszyscy zjechali do ZW Ski

10 minut temu, Jan napisał:

dzięki za zaproszenie ale w tym sezonie już mam wszystko rozplanowane

Do tej pory myślałem że poziom "0" to człowiek, który jest pierwszy raz na stoku i stawia pierwsze kroki.

Czy to naprawdę tak trudno, zwłaszcza dla instruktora z wieloletnim stażem i doświadczeniem, 

napisać co należy umieć w zerowym stopniu wtajemniczenia a potem w kolejnych ?

Ilustracja filmikiem mile widziana.

Ludzie wiedzieli by w końcu o co chodzi i nad czym mają pracować.

Tysiące ludzi chce jeździć lepiej i nie wiem czy dali byście radę gdyby wszyscy zjechali do ZW Ski

Jak Ty czasami pierdolisz człowieku to aż przykro czytać, podobnie jak star.

Klepcie się po pleckach i róbcie sobie jaja z ludzi, którzy coś robią i maja jakąś wizję w przeciwieństwie do poklepywaczy za kaskę.