Skocz do zawartości

Buty narciarskie - inne spojrzenie

lucky_luke

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, lucky_luke napisał:

Czucie czuciem nieodpowiedzialny przekaz nieodpowiedzialnym przekazem 😉

A to już kwestia interpretacji lub nadinterpretacji. Wg mnie czucie głębokie wyważenie pozycji to baza jazdy na nartach. Ale ja się nie znam, tak sobie rozkminiam i chyba Marka rozumiem.

Edytowane przez star

4 minuty temu, star napisał:

A to już kwestia interpretacji lub nadinterpretacji. Wg mnie czucie głębokie wyważenie pozycji to baza jazdy na nartach. Ale ja się nie znam, tak sobie rozkminiam i chyba Marka rozumiem.

Jak ktoś mówi że najlepiej buty 2 numery za duże to nie widzę tu przestrzeni na interpretacje.

Edytowane przez lucky_luke
  • Like 1

10 minut temu, lucky_luke napisał:

Jak ktoś mówi że najlepiej buty 2 numery za duże to nie widzę tu przestrzeni na interpretacje.

Masz racje. Lepiej 2 numery za małe. Bezpiecznie, założy, zdejmie, jak da radę, nawet nie wyjdzie na stok. PS. Myślę, że dwa pierwsze sezony przejeździłem w butach o dwa numery za duże. Tak  ze 100 dni na nartach. Nie zabiłem sie, nikogo  nie uszkodziłem. Jeździłem dość szybko i agresywnie. To było po powrocie do nart. Kwestia akomodacji.

Edytowane przez star

10 minut temu, lucky_luke napisał:

Nie akceptuję takich manipulacji. Ale przecież coś trzeba skrobnąć. 

To nie manipuluj. Nie wyrywaj z kontekstu. I nie skrob więcej. Przekaz Marka przecież nie sprowadza się tylko do tego aby końiecznie kupować buty o dwa numery za duże. Holistycznie podejdź do zagadnienia i ze zrozumieniem idei. A nie po aptekarsku. Przeczytaj Jerome K. Jerome o wycieczce do Niemiec to zrozumiesz o co mi chodzi.

Edytowane przez star