AdrianW Napisano wczoraj o 20:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:03 Wojfer celowo robi z siebie idiotę dla wyświetleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 20:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:06 2 minuty temu, AdrianW napisał: Wojfer celowo robi z siebie idiotę dla wyświetleń... Nie. Koleś jest lekko sfiksowany, znam go z jednego z forów sportowych. Już tam nie był do końca normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 20:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:09 15 minut temu, Edwin napisał: Wydaje mi się, że ten chłopaczek jest dużo silniejszy,a wystarczy to przełożyć na ilość powtórzeń na drążku. Na pewno jesteś lepszy. Dla informacji zacząłem bawić się w kulturystykę mając 15 lat ,czyli jakieś 41 lat temu, trochę lat to trwało otwieraliśmy pierwszą siłownie w mieście,a były to czasy ,że mało kto słyszał o kulturystyce. Wytrenowane wielu chłopaków i dziewczyna. Nie, ja tu nie podałem siebie jako przykładu🙂 Chociaż kilka razy się podciągnę😆 Ja obecnie robię ćwiczenia rehabilitacyjne i czasami ciężar własnego ciała jest dla mnie wystarczający 🤣 Spory staż , wciąż aktywny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzKo Napisano wczoraj o 20:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:10 (edytowane) 8 minut temu, AdrianW napisał: Wojfer celowo robi z siebie idiotę dla wyświetleń... No tak memiczna osoba na YT. Mnie to zastanawia, że u niego kontuzji nie ma żadnych, niektórzy to chuchają dmuchają i non stop gdzieś połamani. Ja nie miałem jeszcze żadnego większe wypadku na nartach. W tym roku się zaopatrzyłem w żółtwia na plecy, w którym dawno nie jeździłem + wleci bielizna z ochraniaczami. Jak przeglądam predkości przelotowe ze stravy + przypominam sobie glebę z Livingo na Monte della Neve, gdzie mnie wystrzeliło w powietrze jak Svindala na Steifie i uderzyłem 4 literami w lód przy większej predkości to pora się zabezpieczyć 🙂 Edytowane wczoraj o 20:11 przez GrzegorzKo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 20:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:24 Warto wspomnieć o jednej z legend polskiego YT, RIP Wojciech Polak. Niebagatelna postać, od małego wpatrzony w strongamnów. W prime, w martwym podnosił 410 lub 420kg, teraz już nie pamiętam dokładnie. Bez specjalistycznego treningu, ale oczywiście na potężnych dawkach witamin. Wyganiali go z siłowni, bo wyginał gryfy. Finalnie Wojciech zarabiał na życie, stojąc na bramkach, na dyskotekach. Potem na YT stworzył swój kanał, z motto przewodnim "spowiedź bramkarza". Jak ktoś ma czas, to zachęcam. Finalnie zszedł z tego świata w wieku 32? lat, na niewydolność nerek. Jeszcze po dializach chodził na siłownię i ciągnął w martwym 200kg na serie, Tutaj wspomnienie o Wojtku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 20:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:30 Czyli absolutny debil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 20:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:43 to jakie kupić slalomki 165 cm aby miały najgrubsze krawędzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 20:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:57 13 minut temu, Jan napisał: to jakie kupić slalomki 165 cm aby miały najgrubsze krawędzie ? Eleiko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 16 godzin temu, grimson napisał: Kiedyś, w moim prime time ciągnąłem 200kg na raz. Nie podchodziłem pod więcej, bo swój cel zrealizowałem i zabrakło motywacji. Jestem na siłowni 2x w tygodniu. Koncentruje się na siłę, a od października wchodzą dodatkowe ćwiczenia typowo narciarskie. Materiał z ostatniego tygodnia: Plan treningowy na kolejne 4 tyg jak niżej: Karol, zajebista tabelka. Masz po polskiemu, czy tylko zagramaniczna jest dostępna?😀 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 10 godzin temu, GrzegorzKo napisał: No tak memiczna osoba na YT. Mnie to zastanawia, że u niego kontuzji nie ma żadnych, niektórzy to chuchają dmuchają i non stop gdzieś połamani. Ja nie miałem jeszcze żadnego większe wypadku na nartach. W tym roku się zaopatrzyłem w żółtwia na plecy, w którym dawno nie jeździłem + wleci bielizna z ochraniaczami. Jak przeglądam predkości przelotowe ze stravy + przypominam sobie glebę z Livingo na Monte della Neve, gdzie mnie wystrzeliło w powietrze jak Svindala na Steifie i uderzyłem 4 literami w lód przy większej predkości to pora się zabezpieczyć 🙂 A może pora zwolnić? No i zacząć skręcać;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Karol, zajebista tabelka. Masz po polskiemu, czy tylko zagramaniczna jest dostępna?😀 pozdro po polskiemu: 1. rozpiętki na butterfly: \ 2. Bosu: 3. split squat na bosu: reszta planu powinna być zrozumiała 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, star napisał: A może pora zwolnić? No i zacząć skręcać;-) "tylko tchórze skręcają" - napis na kamizelkach polskich szkółki narciarskiej w Val di Sole, z 01.2025. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, grimson napisał: "tylko tchórze skręcają" - napis na kamizelkach polskich szkółki narciarskiej w Val di Sole, z 01.2025. Byle sala samobójców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, grimson napisał: po polskiemu: 1. rozpiętki na butterfly: \ 2. Bosu: 3. split squat na bosu: reszta planu powinna być zrozumiała 🙂 A ja myślałem że na "bosaka", a bosu to taki feminizm 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu „Bosaka” to wy już lepiej w narciarstwo nie mieszajcie… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu To szkółka dla dzieci, rozumieją przewrotność żartu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi