Jump to content

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.
 Share

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 members have voted

1. 1. Zatem który?

Recommended Posts

12 minut temu, .Beata. napisał:

O kurczę! francja elegancja! Dziękujemy! To teraz na czym to machniemy???

Nie mogłem przyjechać na zlot to chociaż tak się przydam 😉 z tych plików każdy może zrobić dowolny projekt drukowany w dowolnej skali. Każdy podwykonawca sobie z tym poradzi (naszywki, koszulki, naklejki itp).

• Like 4
  • Thanks 2

Mówię przed chwilą jedziemy jutro do Wisły? Trzeba wykorzystać karnety na pingwina. Justyna mówi moge jechać, ale do Zwardonia. Nikodem na to, mi to obojętne, ale też chcę do Zwardonia...😁

Będę klepać sam tego pingwina 😅

Edited by bubol.T
  • Haha 2

Godzinę temu, bubol.T napisał:

Mówię przed chwilą jedziemy jutro do Wisły? Trzeba wykorzystać karnety na pingwina. Justyna mówi moge jechać, ale do Zwardonia. Nikodem na to, mi to obojętne, ale też chcę do Zwardonia...😁

Będę klepać sam tego pingwina 😅

Tomaszu

Czy przewidujesz jakiś abonament na film z klepania pingwina - płacę od razu podwójną stawkę, choć oczywiście pierwszeństwo Lexiego szanuję.

Marek skąd Ci się to bierze, że jak coś się fajnego dzieje to jesteś pierwszy...

Pozdro

• Haha 2

10 minut temu, Mitek napisał:

Tomaszu

Czy przewidujesz jakiś abonament na film z klepania pingwina - płacę od razu podwójną stawkę, choć oczywiście pierwszeństwo Lexiego szanuję.

Marek skąd Ci się to bierze, że jak coś się fajnego dzieje to jesteś pierwszy...

Pozdro

W sumie jak to pisałem, to z myślą, że Marek sie uruchomi 😁

Ale on może mi towarzyszyć jak chce, chyba tez ma jakieś pingwinpassy.

40 minut temu, KrzysiekK napisał:

Jak już klepać pingwina to najlepiej z kolegą 

Cześć

Samotne klepanie pingwina może być rozumiane opatrznie.

Pozdro

PS

Krzychu co ja się namyślałem nad komentarzem, żeby nie był ... jakiś dwuznaczny...

Pozdrów Twoich deskarzy serdecznie. Bardzo żałuję, że nie było jakoś okazji sprzedać i moich doświadczeń z nauki na desce a chyba by sprzyjały integracji ogólnej.

Pozdro

8 godzin temu, Mitek napisał:

Cześć

Samotne klepanie pingwina może być rozumiane opatrznie.

Pozdro

PS

Krzychu co ja się namyślałem nad komentarzem, żeby nie był ... jakiś dwuznaczny...

Pozdrów Twoich deskarzy serdecznie. Bardzo żałuję, że nie było jakoś okazji sprzedać i moich doświadczeń z nauki na desce a chyba by sprzyjały integracji ogólnej.

Pozdro

Hahaha to miało być dwuznaczne 🙂 Tego co oczyma wyobraźni widziałem ja już nie odzobaczę….

Deska? A nie wiedziałem że miałeś taki etap w życiu. To w takim razie też bardzo żałuję.

Z tą zmianą sprzętu to było specyficznie. Najpierw Rafał, bo moda. Bardziej luz i cool się wygląda. Jeździ drugi sezon.

Natalka natomiast z nudów. Miałaby co robić jeszcze na nartach ale nie chciała się uczyć więcej tylko zmienić coś diametralnie. No to ma diametralnie. W Zwardoniu to był jej chyba 4 raz na desce w tym drugi w nowych butach.

Integracja ? I tak było super a będzie jeszcze lepiej. Daly się namówić na przyjazd, byliśmy razem, komentarze same pozytywne były nawet w kuluarach…. To dużo.

Bylebyśmy zdrowi byli. 

• Like 2

• 3 weeks later...

Co do pingwinka to ostatnio mialem stycznosc z takim jak na fotce. Ponioslo mnie na lod ( samobojca?). Jednak przezylem i jestem przyjemnie zaskoczony powrotem do umiejetnosci.... . W koncu to 50 lat przerwy, gdy na wf gralismy w hokeja.... 

Screenshot_20260127_142345_Chrome.thumb.jpg.1ecddebc2b545028c145f747e7836d55.jpg

Edited by mig
  • Like 3
  • Haha 1

55 minut temu, mig napisał:

Co do pingwinka to ostatnio mialem stycznosc z takim jak na fotce. Ponioslo mnie na lod ( samobojca?). Jednak przezylem i jestem przyjemnie zaskoczony powrotem do umiejetnosci.... . W koncu to 50 lat przerwy, gdy na wf gralismy w hokeja.... 

Screenshot_20260127_142345_Chrome.thumb.jpg.1ecddebc2b545028c145f747e7836d55.jpg

Na Skolnitym jeździł pingwin, ale na nartach😁 I mój maly osobisty sukces. Udało mi się wyciągnąć moja siostrę na narty, miała 12 lat przerwy. Myślę, że jest szansa i może wkręcić sie na nowo. W piątek jedzie do Istebnej i zabiera sprzęt. 

• Like 2