Lexi Napisano wczoraj o 18:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:35 11 minut temu, bubol.T napisał: Regularna cena jest absolutnie kosmiczna. ..bo masz autobus w cenie.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu @Adam ..DUCH Adam.jak tam w sCyrku? Bo u Ciebie ekstra 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ależ ludziów wkurzasz…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu znaczy się wbijamy na wieczorną jazdeczkę 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: znaczy się wbijamy na wieczorną jazdeczkę 😁 O której będziecie pierwszego stycznia? My celujemy w otwarcie o 12 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, bubol.T napisał: O której będziecie pierwszego stycznia? My celujemy w otwarcie o 12 😄 O tej porze będziemy otwierać Opole myślę… 16/16.30 na stoku najpóźniej - to plan. Zobaczymy jeszcze jak bardzo służba drogowa zaśpi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Beatka, my te pokoje mamy od czwartku 01 stycznia wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, Kaem napisał: Beatka, my te pokoje mamy od czwartku 01 stycznia wieczorem? Nie-e, macie pokoje od 2 stycznia, do 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu do niedzieli 04 stycznia? Boi ja będę w czwartek 01 i chcę wyjechać w niedzielę rano lup około południa, jak narciarska dola da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, .Beata. napisał: Nie-e, macie pokoje od 2 stycznia, do 4. qrde, to podeślij mi numer do pensjonatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kaem napisał: qrde, to podeślij mi numer do pensjonatu O jejciu , zaspałem? 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, .Beata. napisał: O jejciu , zaspałem? 😂 na ich stronie jest numer, więc i owszem. Mam goracą nadzieję, że gdzieś przebujam tą noc. Ktoś z naszych jest tam od czwartku może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu To gdzie w piatek drugiego będzie zabawa?? Coś o Pilsku wiadomo? A może Wisła? A może Słowacy? Bo ja tych rejonów nie znam qrde ... A może non stop Zwardoń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Kaem napisał: To gdzie w piatek drugiego będzie zabawa?? Coś o Pilsku wiadomo? A może Wisła? A może Słowacy? Bo ja tych rejonów nie znam qrde ... A może non stop Zwardoń??? Plan jest na Pilsko od rana, pogadamy w czwartek na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć PIlsko... odważnie ale może. Ktoś z Was odbiera tel. jeżdżąc na nartach? Pytam bo ja nigdy. Bo ja mogę z Wwy wyjechać najwcześniej koło 9.00. To jest z miejsca startu 402 km czyli koło 12.00 mogę być na stoku w Zwardoniu a na Strugach nawet szybciej. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zlot zaczyna się 02.01, a kończy się 04.01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, grimson napisał: Zlot zaczyna się 02.01, a kończy się 04.01? A będziesz? Dla Ciebie zaczniemy wcześniej, lub później skończymy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć PIlsko... odważnie ale może. Ktoś z Was odbiera tel. jeżdżąc na nartach? Pytam bo ja nigdy. Bo ja mogę z Wwy wyjechać najwcześniej koło 9.00. To jest z miejsca startu 402 km czyli koło 12.00 mogę być na stoku w Zwardoniu a na Strugach nawet szybciej. POzdro Nie wiem do kogo masz numer. Dzwoń, ktoś na pewno odbierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć PIlsko... odważnie ale może. Ktoś z Was odbiera tel. jeżdżąc na nartach? Pytam bo ja nigdy. Bo ja mogę z Wwy wyjechać najwcześniej koło 9.00. To jest z miejsca startu 402 km czyli koło 12.00 mogę być na stoku w Zwardoniu a na Strugach nawet szybciej. POzdro Nie widzę, żeby coś sensownego na Pilsku ruszyło. Sensowna dla mnie jest przynajmniej Buczynka, bo o górze i naturalnym sniegu, to nie ma mowy. Po jedną trasę z Soliska, to szkoda waszej drogi. Lepiej napijcie sie piwa w Zwardoniu na stoku. My w trójkę :Nikodem, Justyna i Ja zgodnie stwierdziliśmy, że Mały Rachowiec jest lepszy od samego soliska na Pilsku. Trasa podobnej długości i nachyleniu, ale taniej, bezpłatny parking miła obsługa , kultura i smaczne jedzenie w swojskich klimatach, zamiast paszy na wagę którą na Solisku serwują. Nie warto płacić 145 zl za 5 godzin jazdy po jednej słabej trasie. Zdecydowanie najlepszą dostępna w tej chwili trasą w Beskidzie Żywieckim jest Mosorny Groń. Ale ze Zwardonia to niestety kawał drogi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Tutaj możecie śledzić postępy w naśnieżaniu Buczynki, na moje oko zostało im jeszcze jakieś 800 metrow bardzo szerokiej polany. Ja tego nie widzę, ale kto wie. Rok temu sytuacja byla podobna i Buczynka ruszyła 5 stycznia https://korbielow.net/ Edytowane 1 godzinę temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Marcos73 napisał: A będziesz? Dla Ciebie zaczniemy wcześniej, lub później skończymy. pozdro jestem na Monte Negro 31.12-03.01. więc mogę się podłączyć narciarsko telepatycznie 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, bubol.T napisał: Nie widzę, żeby coś sensownego na Pilsku ruszyło. Sensowna dla mnie jest przynajmniej Buczynka, bo o górze i naturalnym sniegu, to nie ma mowy. Po jedną trasę z Soliska, to szkoda waszej drogi. Lepiej napijcie sie piwa w Zwardoniu na stoku. My w trójkę :Nikodem, Justyna i Ja zgodnie stwierdziliśmy, że Mały Rachowiec jest lepszy od samego soliska na Pilsku. Trasa podobnej długości i nachyleniu, ale taniej, bezpłatny parking miła obsługa , kultura i smaczne jedzenie w swojskich klimatach, zamiast paszy na wagę którą na Solisku serwują. Nie warto płacić 145 zl za 5 godzin jazdy po jednej słabej trasie. Zdecydowanie najlepszą dostępna w tej chwili trasą w Beskidzie Żywieckim jest Mosorny Groń. Ale ze Zwardonia to niestety kawał drogi. Nie będę się upierać ani opierać, podpięłam się pod pomysł Marka. Jeśli będzie opcja, to czemu nie, nie byłam, jeśli będzie kicha, to z przyjemnością zostanę w Zwardoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Szkoda czasu żeby pchać się na pilsko z tym co oferują. My będziemy w Zwardoniu w piątek wieczorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, bubol.T napisał: Nie widzę, żeby coś sensownego na Pilsku ruszyło. Sensowna dla mnie jest przynajmniej Buczynka, bo o górze i naturalnym sniegu, to nie ma mowy. Po jedną trasę z Soliska, to szkoda waszej drogi. Lepiej napijcie sie piwa w Zwardoniu na stoku. My w trójkę :Nikodem, Justyna i Ja zgodnie stwierdziliśmy, że Mały Rachowiec jest lepszy od samego soliska na Pilsku. Trasa podobnej długości i nachyleniu, ale taniej, bezpłatny parking miła obsługa , kultura i smaczne jedzenie w swojskich klimatach, zamiast paszy na wagę którą na Solisku serwują. Nie warto płacić 145 zl za 5 godzin jazdy po jednej słabej trasie. Zdecydowanie najlepszą dostępna w tej chwili trasą w Beskidzie Żywieckim jest Mosorny Groń. Ale ze Zwardonia to niestety kawał drogi. Cześć Bubolku, dlatego dla mnie to jest "odważne" bo dynamikę działania gestorów Pilska znam od 40 lat. Ale... pogoda zapowiada się bardzo dynamiczna narciarsko a jazda w świeżym opadzie jest dla mnie ideałem narciarstwa. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, grimson napisał: jestem na Monte Negro 31.12-03.01. więc mogę się podłączyć narciarsko telepatycznie 🙂 W Czarnogórze...?! Kolesin czy Zabljak? W tym ostatnim giną. Uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi