Lexi Napisano 27 Listopada Udostępnij Napisano 27 Listopada 18 godzin temu, .Beata. napisał: JEŚLI JEST JESZCZE KTOŚ CHĘTNY NA ZLOT, A CHCIAŁBY SPAĆ W HALCE, to informuję, że ZOSTAŁY TYLKO DWIE WOLNE DWÓJKI ! W razie czego może bez halki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 27 Listopada Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2 godziny temu, Lexi napisał: W razie czego może bez halki ? Jak się uprzesz… 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Napisze tak 😜 ruda i biała/czysta jest w PL ,kraftowy polski browar również jest na miejscu ale jeżeli ktoś ma ochotę na smak któregoś belgijskiego browaru na zlocie to jest to moment żeby napisać który browar to postaram się kupić. Póki co,krasnala kupiłem gdyby ktoś chciał spróbować to będzie bankowo(kto próbował ten smak zna ) pewnie choć różnie może być 🤣 😇jeszcze Leffe blond albo jakiegoś Grimbengena dubbel lub blond dokupię jak trafię w promo 6+6 🤣 lub wiśnie Krik’a🍒 kompot z rana na otrzeźwienie 😜 …przed chwilą 🤷♂️ zasmakowałem leffe triple 👌 ciekawy aromat,wyczuwalne pomarańcze 🍊 także jak cos dawajcie znać póki jest czas, później będę mocno zalatany 🤦♂️ 💪 Edytowane 2 godziny temu przez PaVic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, PaVic napisał: triple No .. nie wiem..nie próbowałem - zawsze byłem ostrożny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, PaVic napisał: Napisz tak 😜 ruda i biała jest w PL ,kraftowy polski browar również jest na miejscu ale jeżeli ktoś ma ochotę na smak któregoś belgijskiego browaru na zlocie to jest to moment żeby napisać który browar to postaram się kupić. Póki co,krasnala kupiłem gdyby ktoś chciał spróbować to będzie bankowo(kto próbował ten smak zna ) pewnie choć różnie może być 🤣 😇jeszcze Leffe blond albo jakiegoś Grimbengena dubbel lub blond dokupię jak trafię w promo 6+6 🤣 lub wiśnie Krik’a🍒 kompot z rana na otrzeźwienie 😜 …przed chwilą 🤷♂️ zasmakowałem leffe triple 👌 ciekawy aromat,wyczuwalne pomarańcze 🍊 także jak cos dawajcie znać póki jest czas, później będę mocno zalatany 🤦♂️ 💪 Belg wie, jak nawarzyć dobrego browara: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 49 minut temu Udostępnij Napisano 49 minut temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: ............ 💪 Trzy do śniadania i finezja na stoku murowana. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi