Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze tak 😜 ruda i biała/czysta jest w PL ,kraftowy polski browar również jest na miejscu ale jeżeli ktoś ma ochotę na smak któregoś belgijskiego browaru na zlocie to jest to moment żeby napisać który browar to postaram się kupić. 
Póki co,krasnala kupiłem gdyby ktoś chciał spróbować to będzie bankowo(kto próbował ten smak zna ) pewnie choć różnie może być 🤣 😇jeszcze Leffe blond albo jakiegoś Grimbengena dubbel lub blond dokupię jak trafię w promo 6+6 🤣 lub wiśnie  Krik’a🍒 kompot z rana na otrzeźwienie  😜

IMG_6761.thumb.jpeg.f8e69a8a2c1e71a49a85e99ce932283f.jpeg

…przed chwilą 🤷‍♂️ zasmakowałem leffe triple 👌 ciekawy aromat,wyczuwalne pomarańcze 🍊 także jak cos dawajcie znać póki jest czas, później będę mocno zalatany 🤦‍♂️

IMG_6762.thumb.jpeg.ad9385e13863e1f4512da1dfda73f2dd.jpeg💪 

Edytowane przez PaVic
  • Like 3

20 minut temu, PaVic napisał:

Napisz tak 😜 ruda i biała jest w PL ,kraftowy polski browar również jest na miejscu ale jeżeli ktoś ma ochotę na smak któregoś belgijskiego browaru na zlocie to jest to moment żeby napisać który browar to postaram się kupić. 
Póki co,krasnala kupiłem gdyby ktoś chciał spróbować to będzie bankowo(kto próbował ten smak zna ) pewnie choć różnie może być 🤣 😇jeszcze Leffe blond albo jakiegoś Grimbengena dubbel lub blond dokupię jak trafię w promo 6+6 🤣 lub wiśnie  Krik’a🍒 kompot z rana na otrzeźwienie  😜

IMG_6761.thumb.jpeg.f8e69a8a2c1e71a49a85e99ce932283f.jpeg

…przed chwilą 🤷‍♂️ zasmakowałem leffe triple 👌 ciekawy aromat,wyczuwalne pomarańcze 🍊 także jak cos dawajcie znać póki jest czas, później będę mocno zalatany 🤦‍♂️

IMG_6762.thumb.jpeg.ad9385e13863e1f4512da1dfda73f2dd.jpeg💪 

Belg wie, jak nawarzyć dobrego browara:

image.png.271e78cd7a0a872255d65b9f8b147bf1.png

• Like 1
  • Haha 1