Kubis Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Proszę bardzo 😉 skiforum.ai skiforum.pdf 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu O kurczę! francja elegancja! Dziękujemy! To teraz na czym to machniemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, .Beata. napisał: O kurczę! francja elegancja! Dziękujemy! To teraz na czym to machniemy??? Nie mogłem przyjechać na zlot to chociaż tak się przydam 😉 z tych plików każdy może zrobić dowolny projekt drukowany w dowolnej skali. Każdy podwykonawca sobie z tym poradzi (naszywki, koszulki, naklejki itp). 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Kubis napisał: Proszę bardzo A możesz to również wyeksportować do svg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu To jeszcze skonwertowałem do svg skiforum.ai.svg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, rulez napisał: A możesz to również wyeksportować do svg ? Oczywiście, ale ... już to zrobiłeś 🙂 dodałem SVG od siebie (bardzo kompaktowe 11kB) i EPS (niektórzy lubią) skiforum.eps skiforum.svg Edytowane 13 godzin temu przez Kubis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Mówię przed chwilą jedziemy jutro do Wisły? Trzeba wykorzystać karnety na pingwina. Justyna mówi moge jechać, ale do Zwardonia. Nikodem na to, mi to obojętne, ale też chcę do Zwardonia...😁 Będę klepać sam tego pingwina 😅 Edytowane 6 godzin temu przez bubol.T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Będę klepać sam tego pingwina 😅 Nawet nie próbuje sobie wyobrazić.. 🤣 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Mówię przed chwilą jedziemy jutro do Wisły? Trzeba wykorzystać karnety na pingwina. Justyna mówi moge jechać, ale do Zwardonia. Nikodem na to, mi to obojętne, ale też chcę do Zwardonia...😁 Będę klepać sam tego pingwina 😅 Tomaszu Czy przewidujesz jakiś abonament na film z klepania pingwina - płacę od razu podwójną stawkę, choć oczywiście pierwszeństwo Lexiego szanuję. Marek skąd Ci się to bierze, że jak coś się fajnego dzieje to jesteś pierwszy... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Mitek napisał: Tomaszu Czy przewidujesz jakiś abonament na film z klepania pingwina - płacę od razu podwójną stawkę, choć oczywiście pierwszeństwo Lexiego szanuję. Marek skąd Ci się to bierze, że jak coś się fajnego dzieje to jesteś pierwszy... Pozdro W sumie jak to pisałem, to z myślą, że Marek sie uruchomi 😁 Ale on może mi towarzyszyć jak chce, chyba tez ma jakieś pingwinpassy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bubol.T napisał: Ale on może mi towarzyszyć jak chce, Aż tak blisko się nie znamy 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Lexi napisał: Aż tak blisko się nie znamy 😁 Jak już klepać pingwina to najlepiej z kolegą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 40 minut temu, KrzysiekK napisał: Jak już klepać pingwina to najlepiej z kolegą Cześć Samotne klepanie pingwina może być rozumiane opatrznie. Pozdro PS Krzychu co ja się namyślałem nad komentarzem, żeby nie był ... jakiś dwuznaczny... Pozdrów Twoich deskarzy serdecznie. Bardzo żałuję, że nie było jakoś okazji sprzedać i moich doświadczeń z nauki na desce a chyba by sprzyjały integracji ogólnej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi