moruniek Napisano wczoraj o 20:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:11 Gratulacje dla Młodych. Fajny pomysł. p.s. A ten deszcz, niech im Matka Ziemia w dzieciach wynagrodzi 😉. p.s. Za Wasze zdrowie 🍺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 3 godziny temu, Mitek napisał: modowo w zeszły wieku na modzie też się znasz ? Niestety moda a la krupniok w szczewie już też jest niaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 6 godzin temu, kordiankw napisał: Dzięki, przez chwilę już się zastanawiałem, czy to nie sam Giorgio Armani nie zaczął pisać na forum 🤣 Poznałem kiedyś gościa który miał wszystko z tym logo, narciarz kiepski ale wyglądał dobrze 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 godzin temu, Mikoski napisał: Poznałem kiedyś gościa który miał wszystko z tym logo, narciarz kiepski ale wyglądał dobrze 😉 no nie dziwię się bo EMPORIO to taki biedniejszy kuzyn GIORGIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 28 minut temu, Jan napisał: no nie dziwię się bo EMPORIO to taki biedniejszy kuzyn GIORGIO W 1994 roku Armani wprowadził na rynek linię EA7, która oferuje odzież sportową i casualową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Mikoski napisał: W 1994 roku Armani wprowadził na rynek linię EA7, która oferuje odzież sportową i casualową. aby sprzedać tanią masówkę w domach towarowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi