moruniek Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Gratulacje dla Młodych. Fajny pomysł. p.s. A ten deszcz, niech im Matka Ziemia w dzieciach wynagrodzi 😉. p.s. Za Wasze zdrowie 🍺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca 3 godziny temu, Mitek napisał: modowo w zeszły wieku na modzie też się znasz ? Niestety moda a la krupniok w szczewie już też jest niaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca 6 godzin temu, kordiankw napisał: Dzięki, przez chwilę już się zastanawiałem, czy to nie sam Giorgio Armani nie zaczął pisać na forum 🤣 Poznałem kiedyś gościa który miał wszystko z tym logo, narciarz kiepski ale wyglądał dobrze 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca 7 godzin temu, Mikoski napisał: Poznałem kiedyś gościa który miał wszystko z tym logo, narciarz kiepski ale wyglądał dobrze 😉 no nie dziwię się bo EMPORIO to taki biedniejszy kuzyn GIORGIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca 28 minut temu, Jan napisał: no nie dziwię się bo EMPORIO to taki biedniejszy kuzyn GIORGIO W 1994 roku Armani wprowadził na rynek linię EA7, która oferuje odzież sportową i casualową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Godzinę temu, Mikoski napisał: W 1994 roku Armani wprowadził na rynek linię EA7, która oferuje odzież sportową i casualową. aby sprzedać tanią masówkę w domach towarowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 20:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:02 wieczorny nastrój w kolebce kultury europejskiej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 20:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:32 23 minuty temu, Jan napisał: wieczorny nastrój w kolebce kultury europejskiej Janku,nie żebym Ci w piter zaglądał bo ja nie z tych ale ten bundestag taki hojny dla emerytów czy euromilliones trafiony-zatopiony ? Bo tak obserwuję to dobre z 7 miesięcy w podróży jesteście 👏 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) dzisiaj zdobyliśmy szczyt Edytowane 16 godzin temu przez Jan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu W dniu 30.06.2025 o 22:32, Victor napisał: Janku,nie żebym Ci w piter zaglądał bo ja nie z tych ale ten bundestag taki hojny dla emerytów czy euromilliones trafiony-zatopiony ? Bo tak obserwuję to dobre z 7 miesięcy w podróży jesteście 👏 💪 Kasa z OFE... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Co to jest ofe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: Co to jest ofe Otwarte Fundusze Emerytalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi