moruniek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Gratulacje dla Młodych. Fajny pomysł. p.s. A ten deszcz, niech im Matka Ziemia w dzieciach wynagrodzi 😉. p.s. Za Wasze zdrowie 🍺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, Mitek napisał: modowo w zeszły wieku na modzie też się znasz ? Niestety moda a la krupniok w szczewie już też jest niaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 godzin temu, kordiankw napisał: Dzięki, przez chwilę już się zastanawiałem, czy to nie sam Giorgio Armani nie zaczął pisać na forum 🤣 Poznałem kiedyś gościa który miał wszystko z tym logo, narciarz kiepski ale wyglądał dobrze 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 7 godzin temu, Mikoski napisał: Poznałem kiedyś gościa który miał wszystko z tym logo, narciarz kiepski ale wyglądał dobrze 😉 no nie dziwię się bo EMPORIO to taki biedniejszy kuzyn GIORGIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, Jan napisał: no nie dziwię się bo EMPORIO to taki biedniejszy kuzyn GIORGIO W 1994 roku Armani wprowadził na rynek linię EA7, która oferuje odzież sportową i casualową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Mikoski napisał: W 1994 roku Armani wprowadził na rynek linię EA7, która oferuje odzież sportową i casualową. aby sprzedać tanią masówkę w domach towarowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi