PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, PaVic napisał: Dziś kolejna nowość nowość AR-K Dzien dobry 🌞 To jest narta którą chce/potrzebuje na przyszłość ⛷️ WOW WOW WOW !!!! MEGA ZAJEBISTA !!! 🔥🧨 Edytowane 1 godzinę temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, PaVic napisał: To jest narta którą chce/potrzebuje na przyszłość ⛷️ WOW WOW WOW !!!! MEGA ZAJEBISTA !!! 🔥🧨 Spróbuj dobrego GS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, PaVic napisał: To jest narta którą chce/potrzebuje na przyszłość ⛷️ WOW WOW WOW !!!! MEGA ZAJEBISTA !!! 🔥🧨 Cześć To dość ciekawa konstrukcja bo tam jest jakiś system na bazie tworzyw, chyba kewlaru, który jest wkomponowany w konstrukcję ale połączony z płytą co podobno znakomicie stabilizuje jazdę przy większych prędkościach. Czy ta narta jest raczej elastyczna czy bardziej sztywna - chodzi mi głównie o przód? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 4 hours ago, Harnaś said: W grudniu jednak sporo wiało. Ile tego śniegu spadło to widać poza trasą. Ale trasy w Jasnej są dobrze dośnieżone. Wiało, ale jak na Chopok to jednak w tym roku bardzo mało wieje, żeby nie było - jestem dosyć na bieżąco bo od otwarcia sezonu w Jasnej nie było mnie może 5-6 dni toteż bardzo nie bawią takie wypowiedzi od tomkly 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez arturzx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi