Spiochu Napisano wczoraj o 09:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:30 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie tylko "z wyciągiem". W PL nie ma w ogóle takich gór, chyba żeby liczyć z dojazdem znad morza. Pozdro Z Malego Cichego na Rysy wyjdzie ponad 1600m a da rade przejsc w 1 dzien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:34 Teraz, Spiochu napisał: Z Malego Cichego na Rysy wyjdzie ponad 1600m a da rade przejsc w 1 dzien. przeszedłeś? mnie się kilkanaście razy zdarzyło z Łysej Polany ale to tylko 1520 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 09:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:41 3 minuty temu, Jan napisał: przeszedłeś? mnie się kilkanaście razy zdarzyło z Łysej Polany ale to tylko 1520 m Nie, bo to bez sensu jak mozna dojechac autem. Robilem jednak trasy w Tatrach o przewyszeniu powyzej 2000m. W Slowackich jest niezly szlak ze Smokowca na Slawkowski. 1500m przewyszenia i caly czas w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:45 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie, bo to bez sensu jak mozna dojechac autem. Robilem jednak trasy w Tatrach o przewyszeniu powyzej 2000m. W Slowackich jest niezly szlak ze Smokowca na Slawkowski. 1500m przewyszenia i caly czas w gore. Kilka razy szedłem ze Smokowca na Gerlach to wychodzi trochę ponad 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 09:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:55 11 minut temu, Spiochu napisał: Nie, bo to bez sensu jak mozna dojechac autem. Robilem jednak trasy w Tatrach o przewyszeniu powyzej 2000m. W Slowackich jest niezly szlak ze Smokowca na Slawkowski. 1500m przewyszenia i caly czas w gore. Cześć Mnie też się zdarzało chodzić z Łysej i to nawet często - samochodu wtedy nie miałem, nawet o nim nie myślałem. Nawet zdarzyło się dwa razy Łysa-Rysy- Szpiglasowa- Zawrat- Zakopane. Nie wiem ile to jest ale taka całodzienna wyprawa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 18:51 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:51 10 godzin temu, Spiochu napisał: Wiem, ze chodzi o trase pod luxem w CG ale sformulowanie "1600m w gore" jest mocno naciagane. Niech będzie 350m vertical, 1600m wzdłuż stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 19:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:11 12 minut temu, grimson napisał: Niech będzie 350m vertical, 1600m wzdłuż stoku. Grimson, mierzone te 1600 chyba z parkingu przy Puchaczówce, karczmie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 19:21 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:21 9 minut temu, .Beata. napisał: Grimson, mierzone te 1600 chyba z parkingu przy Puchaczówce, karczmie 😉 Start pod Efką, wejście trasą B na szczyt i zjazd w dół prawie 2000m wzdłuż stoku, ok 400m vertical: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 19:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:54 26 minut temu, grimson napisał: Start pod Efką, wejście trasą B na szczyt i zjazd w dół prawie 2000m wzdłuż stoku, ok 400m vertical: Grimsonie, nie kłótnia o kilka metrów była moim celem, mam dziś zaczepny nastrój i tyle 😉 szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi