Spiochu Napisano wczoraj o 09:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:30 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie tylko "z wyciągiem". W PL nie ma w ogóle takich gór, chyba żeby liczyć z dojazdem znad morza. Pozdro Z Malego Cichego na Rysy wyjdzie ponad 1600m a da rade przejsc w 1 dzien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:34 Teraz, Spiochu napisał: Z Malego Cichego na Rysy wyjdzie ponad 1600m a da rade przejsc w 1 dzien. przeszedłeś? mnie się kilkanaście razy zdarzyło z Łysej Polany ale to tylko 1520 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 09:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:41 3 minuty temu, Jan napisał: przeszedłeś? mnie się kilkanaście razy zdarzyło z Łysej Polany ale to tylko 1520 m Nie, bo to bez sensu jak mozna dojechac autem. Robilem jednak trasy w Tatrach o przewyszeniu powyzej 2000m. W Slowackich jest niezly szlak ze Smokowca na Slawkowski. 1500m przewyszenia i caly czas w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:45 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie, bo to bez sensu jak mozna dojechac autem. Robilem jednak trasy w Tatrach o przewyszeniu powyzej 2000m. W Slowackich jest niezly szlak ze Smokowca na Slawkowski. 1500m przewyszenia i caly czas w gore. Kilka razy szedłem ze Smokowca na Gerlach to wychodzi trochę ponad 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 09:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:55 11 minut temu, Spiochu napisał: Nie, bo to bez sensu jak mozna dojechac autem. Robilem jednak trasy w Tatrach o przewyszeniu powyzej 2000m. W Slowackich jest niezly szlak ze Smokowca na Slawkowski. 1500m przewyszenia i caly czas w gore. Cześć Mnie też się zdarzało chodzić z Łysej i to nawet często - samochodu wtedy nie miałem, nawet o nim nie myślałem. Nawet zdarzyło się dwa razy Łysa-Rysy- Szpiglasowa- Zawrat- Zakopane. Nie wiem ile to jest ale taka całodzienna wyprawa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 10 godzin temu, Spiochu napisał: Wiem, ze chodzi o trase pod luxem w CG ale sformulowanie "1600m w gore" jest mocno naciagane. Niech będzie 350m vertical, 1600m wzdłuż stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, grimson napisał: Niech będzie 350m vertical, 1600m wzdłuż stoku. Grimson, mierzone te 1600 chyba z parkingu przy Puchaczówce, karczmie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, .Beata. napisał: Grimson, mierzone te 1600 chyba z parkingu przy Puchaczówce, karczmie 😉 Start pod Efką, wejście trasą B na szczyt i zjazd w dół prawie 2000m wzdłuż stoku, ok 400m vertical: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 26 minut temu, grimson napisał: Start pod Efką, wejście trasą B na szczyt i zjazd w dół prawie 2000m wzdłuż stoku, ok 400m vertical: Grimsonie, nie kłótnia o kilka metrów była moim celem, mam dziś zaczepny nastrój i tyle 😉 szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi