.Beata. Posted March 24 Share Posted March 24 1 minutę temu, Lexi napisał: I zioło rośnie…🙂 na własny użytek, leczniczo 🤣 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 24 Share Posted March 24 Serdecznie pozdrawiam z Czarnej Góry. Do piątku wyciągi odpoczywają, tak więc wybrałem się na narciarską wycieczkę, pobyć sam na sam z otaczającą przyrodą i pięknem Gór. Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam. 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 24 Share Posted March 24 (edited) To chyba tyle jeśli idzie o Chopok w tym sezonie.. no chyba że jeszcze jakiś mały wypad.. 🙂 Ten zestaw zajebisty .. i 3 której nie ma.. 🙂. Edited March 25 by Lexi 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted March 25 Share Posted March 25 14 godzin temu, Lexi napisał: To chyba tyle jeśli idzie o Chopok w tym sezonie.. no chyba że jeszcze jakiś mały wypad.. 🙂 Ten zestaw zajebisty .. i 3 której nie ma.. 🙂. Prognozy są bardzo obiecujące 😄 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted March 25 Share Posted March 25 17 godzin temu, widzewiak_z_gor napisał: Serdecznie pozdrawiam z Czarnej Góry. Do piątku wyciągi odpoczywają, tak więc wybrałem się na narciarską wycieczkę, pobyć sam na sam z otaczającą przyrodą i pięknem Gór. Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam. Podkład twardy? Coś ma mrozić chyba na dniach? Myśle o weekendzie na czarnej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 25 Share Posted March 25 Hej @Bruner79 Wczoraj było mięciutko, masełko, ale podkład jest jeszcze twardy i śniegu dużo. Dziś wybieram się na Żmijkę, niestety na nadchodzący weekend ma już nie ruszyć, mam nadzieję, że jednak zmienią zdanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted March 25 Share Posted March 25 16 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Hej @Bruner79 Wczoraj było mięciutko, masełko, ale podkład jest jeszcze twardy i śniegu dużo. Dziś wybieram się na Żmijkę, niestety na nadchodzący weekend ma już nie ruszyć, mam nadzieję, że jednak zmienią zdanie. Czyli odpala luxa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 25 Author Share Posted March 25 Godzinę temu, Bruner79 napisał: Podkład twardy? Coś ma mrozić chyba na dniach? Myśle o weekendzie na czarnej. ma zmrozić, plus świeża dostawa białego: @widzewiak_z_gor to mnie zmartwiłeś z wyłączeniem Żmijii, bo to najlepsze trasy na CG. żeby nie było, że odpalą tylko B, bo A dostała w kość na dniach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 25 Share Posted March 25 (edited) 18 minut temu, Bruner79 napisał: Czyli odpala luxa? Tak, Lux ma chodzić. Edited March 25 by widzewiak_z_gor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 25 Share Posted March 25 9 minut temu, grimson napisał: ma zmrozić, plus świeża dostawa białego: @widzewiak_z_gor to mnie zmartwiłeś z wyłączeniem Żmijii, bo to najlepsze trasy na CG. żeby nie było, że odpalą tylko B, bo A dostała w kość na dniach. A jeszcze dobrze się trzyma. 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted March 25 Share Posted March 25 (edited) Solden końcem marca. Nie pamiętam takich warunków od dobrych 15 lat, a może więcej. Edited March 25 by tomkly 16 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 26 Share Posted March 26 Coś się ruszyło w łączeniu z Pitztalem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted March 26 Share Posted March 26 Nic nie mówię ale na Chopoku daje równo 😛 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 26 Share Posted March 26 2 godziny temu, filok napisał: Nic nie mówię ale na Chopoku daje równo 😛 To po świętach jeszcze pojeździmy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted March 26 Share Posted March 26 Godzinę temu, Lexi napisał: To po świętach jeszcze pojeździmy.. Ja patrzę na prognozy i powiem Ci nieśmiało że środa się szykuje znakomicie 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) 17 godzin temu, .Beata. napisał: Coś się ruszyło w łączeniu z Pitztalem? Nie i na 99,99% nic się nie ruszy. Edited March 27 by tomkly 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 27 Share Posted March 27 1 godzinę temu, tomkly napisał: Nie i na 99,99% nic się nie ruszy. Ekolodzy zabetonowali temat na maksa i tak jak piszesz nic się wydarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 27 Share Posted March 27 Czarna Góra. Od rana sporo mgly, ale z czasen się przejaśniało, warun na B i eFce bardzo dobry, trasę A, wolałem sobie odpuścić. Oblodzona trasa A Trasa B Koniec treningu na eFce. Góra trasy B, już bez mgły. Serdecznie pozdrawiam i do jutra. 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 27 Share Posted March 27 Takie info mi wpadło https://www.facebook.com/share/18SpTgoFfj/?mibextid=wwXIfr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 27 Share Posted March 27 2 minuty temu, .Beata. napisał: Takie info mi wpadło https://www.facebook.com/share/18SpTgoFfj/?mibextid=wwXIfr 1 kwietnia blisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 28 Author Share Posted March 28 CG z rana jak śmietana, więcej w dedykowanym wątku 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 28 Share Posted March 28 Dobry… 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 28 Share Posted March 28 45 minut temu, Lexi napisał: Dobry… Ach te białczańskie tygrysy.... 🥰😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 28 Share Posted March 28 dzień niezły 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 28 Share Posted March 28 na koniec dnia zjazd do wsi jeszcze w b. dobrej kondycji 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts