Bruner79 Posted March 15 Share Posted March 15 1 godzinę temu, Friski napisał: Dzień dobry z Nowej Osady 🙂 Na pierwszym planie - bardzo prawilne slalomeczki 😎 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friski Posted March 15 Share Posted March 15 11 minut temu, Bruner79 napisał: Na pierwszym planie - bardzo prawilne slalomeczki 😎 Było zmrrrożone 😁 Ale już zmienione na dłuższe 🤩 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted March 15 Share Posted March 15 40 minut temu, Jan napisał: Lampa na górze i -10 Stopni Piękne zdjęcie!❤️ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 15 Share Posted March 15 5 godzin temu, Bruner79 napisał: Na pierwszym planie - bardzo prawilne slalomeczki 😎 Czy Twoim zdaniem te SL-ki Völkla będą na poziomie SLek Dynastara i Stöckli ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted March 15 Share Posted March 15 56 minut temu, Jan napisał: Czy Twoim zdaniem te SL-ki Völkla będą na poziomie SLek Dynastara i Stöckli ? Każda sl fis to podobna liga. Inaczej - każda jest dobra. Miałem Rossi - dynastar pewnie to samo - świetne, aczkolwiek bardziej pasują mi volki i takie też mam. Ogólnie komórka volkla jest świetna. Ostatnimi dniami pojeździłem trochę na nich i jest to moja decha numero uno. Oczywiście razem z Masterka peregrina 72 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 15 Share Posted March 15 8 godzin temu, AdrianW napisał: Piękne zdjęcie!❤️ a to ? 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 15 Share Posted March 15 3 godziny temu, Jan napisał: Czy Twoim zdaniem te SL-ki Völkla będą na poziomie SLek Dynastara i Stöckli ? Które? Rocznik, wersja itd. Jeździć jak SL jeździ każda ale różnice w detalach mogą być kosmiczne a dla zwykłej amatorskiej jazdy bez znaczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 15 Share Posted March 15 Cześć Przepraszam, że w tym miejscu ale: Prośba o zerknięcie i wypełnienie ankiety badawczej do pracy magisterskiej. Całość absolutnie anonimowa i zabezpieczona: https://qualtricsxmdj7hmgzvs.qualtrics.com/jfe/form/SV_1z9GtW6LCXlPMPA Serdecznie pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc przesympatycznej Mai. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTT Posted March 15 Share Posted March 15 Kronplatz 9-14 marca był taki trochę w kratkę jak na początek wiosny. Twardo było rano, później odsypy i czasami chlapa. Wszystkie trasy zaliczone, ok. 210km zrobione. Byłoby więcej ale w środę mizera mgła i mokry świeży śnieg trzeba było uważać bo światło było nieprzyjemnie płaskie. Mięśnie dostały po du..ie ale trudno "jechać nie bać się". Czarne trasy bajka bo mało ludzi jeździło i można było pociągnąć na twardym ( wg aplikacji 81km/h). W tym sezonie prawie 500km na deskach i jest ok. 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 15 Share Posted March 15 2 godziny temu, PTT napisał: W tym sezonie prawie 500km na deskach pfff.. 500km to Maras na samym Rusin zrobił.. w soboty do południa.... 😉 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 15 Share Posted March 15 Dobry wieczór.. zajebista wioska!!!!! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted March 16 Share Posted March 16 10 godzin temu, Lexi napisał: Dobry wieczór.. zajebista wioska!!!!! Siema. Gdzie Cię wywiało? Molltek?😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 58 minut temu, AdrianW napisał: Siema. Gdzie Cię wywiało? Molltek?😉 Też na M 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 niby dużo ludzi ale stałem 4,5 min 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 Coś dla @grimsona 100 spoko 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 16 Author Share Posted March 16 35 minut temu, Jan napisał: Coś dla @grimsona 100 spoko próbujesz doskonalić jazdę na wprost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 11 minut temu, grimson napisał: próbujesz doskonalić jazdę na wprost? ta jest dobra ale muszę poczekać na uruchomienie krzeseł 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted March 16 Share Posted March 16 1 godzinę temu, Jan napisał: ta jest dobra ale muszę poczekać na uruchomienie krzeseł Powinieneś mieć zakaz zamieszczania takich fotek 🙂 degradujesz naszą psychikę 😄 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 1 godzinę temu, filok napisał: Powinieneś mieć zakaz zamieszczania takich fotek 🙂 degradujesz naszą psychikę 😄 no dobra krzeseł jeszcze nie otwarli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted March 16 Share Posted March 16 20 minut temu, Jan napisał: no dobra krzeseł jeszcze nie otwarli Okrutność Twoja nie zna granic 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 4 minuty temu, filok napisał: Okrutność Twoja nie zna granic 😄 no kurna właśnie z dołu zobaczyłem że te krzesła kursują koniec bjyrpałzy 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted March 16 Share Posted March 16 26 minut temu, Jan napisał: no kurna właśnie z dołu zobaczyłem że te krzesła kursują koniec bjyrpałzy Ten śnieg pewnie jakiś cyganiony 😄 Mój był lepszy 😄 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted March 16 Share Posted March 16 Czarna Góra. Od samego rana padał deszcz, który z czasem zamienił się w śnieg. Warunki wyborne, jeżdżących miłośników szusów, może z 10 dusz na cały Resort. Czynna eFka, Biba i LuxTorpeda. Serdecznie pozdrawiam. 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 16 Share Posted March 16 20 minut temu, filok napisał: Ten śnieg pewnie jakiś cyganiony 😄 Mój był lepszy 😄 i krzesło Hirli pod północną ścianą Matta 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 16 Share Posted March 16 14 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Czarna Góra. Od samego rana padał deszcz, który z czasem zamienił się w śnieg. Warunki wyborne, jeżdżących miłośników szusów, może z 10 dusz na cały Resort. Czynna eFka, Biba i LuxTorpeda. Serdecznie pozdrawiam. Kiepsko, bez kolejek do Luxa to nie to samo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts