Mikoski Napisano Czwartek o 17:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:50 (edytowane) Teraz to ski bus pełną gębą 🤪 dzięki @Marcos73 👍 Edytowane Czwartek o 17:52 przez Mikoski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 20:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:25 (edytowane) 7 godzin temu, Jan napisał: na Marmoladzie to już prawie nic nie zostało , w Saas Fee pewnie za 20 lat też znikną Nie płacz nad lodowcami tylko zacznij myśleć dlaczego tak się dzieję. Ciekaw jestem odpowiedzi. A z lewactwem nie wyskakuj bo samo użycie tego p[jęcia definiuje cie jako totalnego cioła. Dlaczego lodowce nikną, proszę... coś konstruktywnego: Edytowane Czwartek o 20:25 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Czwartek o 20:44 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:44 16 minut temu, Mitek napisał: Nie płacz nad lodowcami tylko zacznij myśleć dlaczego tak się dzieję. Ciekaw jestem odpowiedzi. A z lewactwem nie wyskakuj bo samo użycie tego p[jęcia definiuje cie jako totalnego cioła. Dlaczego lodowce nikną, proszę... coś konstruktywnego: Czego oczekiwać po ciulu który ma niemieckie pochodzenie po owczarku który był w rodzinie 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Piątek o 00:28 Udostępnij Napisano Piątek o 00:28 3 godziny temu, Mikoski napisał: Czego oczekiwać po ciulu który ma niemieckie pochodzenie po owczarku który był w rodzinie 🤪 może tak było, ale ty i tak głośniej od niego szczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 04:09 Udostępnij Napisano Piątek o 04:09 17 godzin temu, zając napisał: Podziwiam, jedną renówkę miałam (od nowości) i ilość zaskakujących awarii (np. w środku nocy na trasie: STOP - AWARIA SILNIKA) albo stale się powtarzające: STOP - AWARIA UKŁADU HAMULCOWEGO spowodowały, że podziękowałam zaraz po gwarancji i spłaceniu pojazdu. Znajomi w rodzinie mieli chyba 3-4 auta tej marki i ilość usterek była ponadprzeciętna (w nowych samochodach - w większości problemy z elektroniką). Nie ma reguły.. miałem kiedyś Volvo (ciągnik siodłowy) - odbieraliśmy z kumplem dwa prawie identyczne w ten sam dzień od dilera (kolor tylko inny) - mój zrobił 330k mil bezusterkowo a jego stał na serwisach bez przerwy. A wracając do Renówek ..miałem dwie - Lagune z której byłem bardzo zadowolony i Trafica który psuł się często .. ale też lekko u mnie nie miał. Reasumując w trasę wybrałbym coś innego ale do tego co robi Damian to nie ma znaczenia... a ładny jest.. 🙂 .. a jeszcze dodam (nie wiem czy nie najważniejsze) - Damian kupił auto nowe - jak zadba tak będzie miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 06:18 Udostępnij Napisano Piątek o 06:18 5 godzin temu, Spiochu napisał: może tak było, ale ty i tak głośniej od niego szczekasz kundle tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dziś młode wilki z Livigno na rozgrzewkę klasyka u Tadeo podobnie 😂 nie ma że boli …starsze wilki tłuką tyki na lodzie ale najbardziej powalające sa te najmłodsze 5-8 lub 6-9 lat ciężko określić ale gluty dosłownie -co już jeżdżą to szczena @AdrianW naprawdę urywa WoW 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, PaVic napisał: Dziś młode wilki z Livigno na rozgrzewkę klasyka u Tadeo podobnie 😂 nie ma że boli …starsze wilki tłuką tyki na lodzie ale najbardziej powalające sa te najmłodsze 5-8 lub 6-9 lat ciężko określić ale gluty dosłownie -co już jeżdżą to szczena @AdrianW naprawdę urywa WoW no fajnie tym pługiem zasuwają to w Landgraaf byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Jan napisał: no fajnie tym pługiem zasuwają to w Landgraaf byłeś? Jeszcze jestem 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu W dniu 14.08.2025 o 19:50, Mikoski napisał: Teraz to ski bus pełną gębą 🤪 dzięki @Marcos73 👍 To już sa 2 w PL 😉 pozdro ps. Cobym na powrocie z FR się w nocy nie pomylił 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, PaVic napisał: Jeszcze jestem 😉 no i moje narty zasunąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu W dniu 14.08.2025 o 22:25, Mitek napisał: Nie płacz nad lodowcami tylko zacznij myśleć dlaczego tak się dzieję. Ciekaw jestem odpowiedzi. A z lewactwem nie wyskakuj bo samo użycie tego p[jęcia definiuje cie jako totalnego cioła. Dlaczego lodowce nikną, proszę... coś konstruktywnego: Z innej beczki, byłem ostatnio w kinie na dokumencie "Fiore Mio" z Żoną, pewnie bym nie poszedł, ale był o Alpach 😉, śnieg był. Reżyser wrócił po latach w Alpy do brata, mieszkajacego wysoko w górach i zaczął badać, dlaczego z roku na rok maja co raz to mniej i coraz to później wodę (mieli z topniejącego lodowca), skąd pochodzi dokładnie i czemu jest jej tak mało. Przemierzał bardzo wysoko położone schroniska i rozmawiał z lokalsami. Coś ala Mały Książę. Jedna z mieszkanek, stwierdziła, że nic się tym nie przejmuje, bo te szumne słowa "ratujmy Ziemię" są o dupę rozbić. Co najwyżej możemy uratować siebie. Ziemia z nami czy bez i tak sobie poradzi, a jak przekroczymy masę krytyczną to nas wyeliminuje, zredukuje. Tak czy siak się odrodzi z nami, czy bez nas. Tyle, nie zbyt mądre, ale wg. mnie prawdziwe. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, Marcos73 napisał: FR się w nocy nie pomylił 🙂 to kiedy planujesz FR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Jan napisał: to kiedy planujesz FR ? Planujecie, właściwy zwrot. Styczeń 2026. Jakoś połowa. Damian wie bardziej niż ja. Ja to jadę jak inni jadą. Chyba w 3 doliny. Gdzieś koło Val Thorens. Nie sikamy jak coś. Pampersy na wyposażeniu są. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Marcos73 napisał: Planujecie, właściwy zwrot. Styczeń 2026. Jakoś połowa. Damian wie bardziej niż ja. Ja to jadę jak inni jadą. Chyba w 3 doliny. Gdzieś koło Val Thorens. Nie sikamy jak coś. Pampersy na wyposażeniu są. pozdro mam do Val Thorens 950 km ale i tak jadę z noclegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, Jan napisał: mam do Val Thorens 950 km ale i tak jadę z noclegiem Bo Ciebie Janku drogi już Pesel nie puszcza 🙂. Btw, mnie obojętne i tak będę spał 😉. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Dziś młode wilki z Livigno na rozgrzewkę klasyka u Tadeo podobnie 😂 nie ma że boli …starsze wilki tłuką tyki na lodzie ale najbardziej powalające sa te najmłodsze 5-8 lub 6-9 lat ciężko określić ale gluty dosłownie -co już jeżdżą to szczena @AdrianW naprawdę urywa WoW Lepiej to u Ciebie wygląda. Jaka długość stoku? Na Litwie chujowo ratrakują... 😄😄😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: chujowo daj spokój - małolaty też czytają Hala w Landgraaf miała zawsze (ile razy tam byłem) idealnie przygotowane trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Bo Ciebie Janku drogi już Pesel nie puszcza 🙂. Btw, mnie obojętne i tak będę spał 😉. pozdro ale wiesz jakie to wygodne, można wyruszyć zabierając wnusię prosto ze szkoły, fajna kolacyjka w okolicach Bazylei, rano śniadanko i jeszcze można 2-3 godzinki pozjeżdżać po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi